STOP!!!!
Moderator: ModTeam
- chudy321
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
STOP!!!!
ludzie ile razy widzi sie takie zdjecia typu kula a w kuli bojek i jeszcze inne ryby do tego zamek i bojek niema niajsa ludzie chociazby wystarczy zajzec na stronke www.pupile.com co drugie zdjecie to bojek w kuli a kula wyposazona w wogule niedobrane ozdoby i itp.... ok kazdy ppopelnia bledy i wikekszosc zaczyna od kul lub malych akwariów i sie niedziwie ale ludzie mowie takiemu czemus stop!!!! a tymbardziej komenty na stronce pupile.com są typu:
piekne akwa i jaki bojek
a akwa zamek roslinka czerwny zwir i bojek zielony ledwo zywy! ludzie STOP!!! zanim cos takiego zrobicie to kuzwa wogle sie za akwarystyke niezabierajcie!!!!!!!!!!
fakt kazdy poplnia blendy....
a tak z innej beczki bylem dzis w zoologu i wiecie co wyobrazcie sobie babe ktura wpycha chlopakowi kule i do tego brzanki rekinie to juz kuzwa przegiencie....... od dzis niepojde do tego sklepo ani razo!!!!!! nigdy!!!!!! zabil bym normalnie ludzi co tak robia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko wypowiadajcie sie na ten temat i konicznie odwiedzcie www.pupile.com
a i jeszcze 2 opaletki w 60l. akwarium to juz wogle wycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ludzie mowie piekne rybcie itp...... ŻAL!!!!!.......... WYPOWIADAJCIE SIE NA TEN TEMAT sry za ortografy nigdy nie bylem orła z polaka.....
piekne akwa i jaki bojek
a akwa zamek roslinka czerwny zwir i bojek zielony ledwo zywy! ludzie STOP!!! zanim cos takiego zrobicie to kuzwa wogle sie za akwarystyke niezabierajcie!!!!!!!!!!
fakt kazdy poplnia blendy....
a tak z innej beczki bylem dzis w zoologu i wiecie co wyobrazcie sobie babe ktura wpycha chlopakowi kule i do tego brzanki rekinie to juz kuzwa przegiencie....... od dzis niepojde do tego sklepo ani razo!!!!!! nigdy!!!!!! zabil bym normalnie ludzi co tak robia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko wypowiadajcie sie na ten temat i konicznie odwiedzcie www.pupile.com
a i jeszcze 2 opaletki w 60l. akwarium to juz wogle wycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ludzie mowie piekne rybcie itp...... ŻAL!!!!!.......... WYPOWIADAJCIE SIE NA TEN TEMAT sry za ortografy nigdy nie bylem orła z polaka.....
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
Re: STOP!!!!
A czy odezwałeś sie w tej sprawie będąc świadkiem tej sprzedaży?
Ja również miałem taką sytuacje i kilku minutowa rozmowa z niedoświadczonym klientem pomogła uniknąć przykrej pomyłki.
Walka z takim zachowaniem poprzez pisanie postów na forum raczej nie pomoże.
Jeśli byłeś świadkiem i nic nie zrobiłeś to po co piszesz takie rzeczy? My wiemy o takich sytuacjach.
Ps. Taki temat dawaj w dziale HydePark
Ja również miałem taką sytuacje i kilku minutowa rozmowa z niedoświadczonym klientem pomogła uniknąć przykrej pomyłki.
Walka z takim zachowaniem poprzez pisanie postów na forum raczej nie pomoże.
Jeśli byłeś świadkiem i nic nie zrobiłeś to po co piszesz takie rzeczy? My wiemy o takich sytuacjach.
Ps. Taki temat dawaj w dziale HydePark
- chudy321
- Akwarysta
- Kontakt:
niebył bym sobą zebym nic niezrobił niedosc ze sie wdałem w dyskusje ze sprzedawczynią to jeszcze z chłopakiem ze sprzedawczxynią sie pokłuciłem niechiala mi przyznac racji mowila ze to mala rybka i ze wieksza nieurosnie fakt była mała ale jezu!!!!! nawet nie bojownikowi do kuli a tym bardziej brzanek!!!!! rozmowa ze sprzedawczynia wygladała tak:
Ja przepraszam ale ta ryba niedaje sie do kuli zadna ryba sie nienadaje
ona co ty wygadujesz przeciez to bardzo mala brzanka ktura niepotrzebuje napowietrzania ........... ona ciogle twierdzila ze to jest jakies cos co niejst brzanka rekinia a na szybie pisalo brzanka rekinia doprowadzilem do tego ze chlopak ze sklepu wyszedl bez kuli a ja niekupilem ochotki..... heh bywa ale juz tam nigdy niepojde!
Ja przepraszam ale ta ryba niedaje sie do kuli zadna ryba sie nienadaje
ona co ty wygadujesz przeciez to bardzo mala brzanka ktura niepotrzebuje napowietrzania ........... ona ciogle twierdzila ze to jest jakies cos co niejst brzanka rekinia a na szybie pisalo brzanka rekinia doprowadzilem do tego ze chlopak ze sklepu wyszedl bez kuli a ja niekupilem ochotki..... heh bywa ale juz tam nigdy niepojde!
-
- Nowicjusz
- Imię: Radek
Akwa 50 l
Obsada:
10 brzanek sumatrzańskich
3 molinezje black molly
2 mieczyki hellera, odmiana czerwona (samiec+samica)
2 kiryski albinosy
Obsada:
10 brzanek sumatrzańskich
3 molinezje black molly
2 mieczyki hellera, odmiana czerwona (samiec+samica)
2 kiryski albinosy
- chudy321
- Akwarysta
- Kontakt:
to ot juz wogle przegiecie "buntując się uderza głowką w ścianki "AKWARIUM"
Biedny BOjek....
Biedny BOjek....
- pavelek
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Taką właścicielke to udusić i przez okno. :lol:
- chudy321
- Akwarysta
- Kontakt:
bo masz racje xD
Może stestuje xD
Może stestuje xD
- lesek
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Dawid
- Kontakt:
Jak bym dorwał te sylwie to bym ją wraził do tego słoika i nazwał: panierowana Sylwia tylko uderza o ścianki BANIAKA bo jej się nudzi. Po co ja tu weszłem... tylko mnie nerw chwycił.......żal.........pożoga.
SADYŚCI!!
Dla wytrzymałych:
http://bojus1.pupile.com/
SADYŚCI!!
Dla wytrzymałych:
http://bojus1.pupile.com/
-
- Nowicjusz
- Imię: £ukasz
- Nazwisko: Piotrowski
"moj bojownik jest ladny i niebieski!i mieszka sobie w takiej okronglej kuli ktora ma 2 i pol litra!!!ma jeszcze kolege glonojada ale jego niewidac na zdjeciu!!!milalam 3 glonojady ale 3 dalam kolezance i mialam jeszcze 2 mieczyki razem mialam w jednej kuli aż 7 rybek.
)))))))))))))))))))))))))))))"
Bez komentarza....

Bez komentarza....
- Dojcek
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 94
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Moja przygoda z akwarystyką zaczeła sie dokładnie w styczniu tego roku kupiłem wtedy 25l, a po tygodniu zrozumiałem że to jest za mało, więc poszłem kupić 60l teraz rybki mają gdzie pływać :-) :-) :-) :-)
Już na samym początku niemiałem zamiaru kupować kuli. Według mnie kula to jest takie coś podobne do słoika a rybka powoli się marynuje w nim, moze wygląda ładnie , ale kosztem rybek. :-( :-( :-(
Ja sam mieszkam w kawalerce z żoną i mie HAJ szczela z braku miejsca, a co dopiero ryba w kuli. :evil: :evil: :evil: :evil:
Kula powinna posiadać max jednego ślimaka i jedną rośline, ale niewiem czy to nie będzie za mało.
Już na samym początku niemiałem zamiaru kupować kuli. Według mnie kula to jest takie coś podobne do słoika a rybka powoli się marynuje w nim, moze wygląda ładnie , ale kosztem rybek. :-( :-( :-(
Ja sam mieszkam w kawalerce z żoną i mie HAJ szczela z braku miejsca, a co dopiero ryba w kuli. :evil: :evil: :evil: :evil:
Kula powinna posiadać max jednego ślimaka i jedną rośline, ale niewiem czy to nie będzie za mało.