Narazie mój 200litrowy baniak zamieszkuje 8 neonków inessa,3 kiryski spiżowe,1 żaba szponiasta,2 karliki szponiaste,samiec bojownika wraz z samiczką,wkrótce również drewniak ;-) chciałabym się dowiedzieć jak mogłabym urozmaicić menu moich podopiecznich ,nie chodzi mi tu wcale o gotowe pokarmy dla ryb i robaki ale o papu jakie mogłabym sporządzić sama w domu hmmmm może warzywa jakieś owoce????? wszystko oczywiście od czasu do czasu w celu urozmaicenia,czy tego typu pokarm trzeba przed podaniem jakoś przygotować?może ma być ugotowany?chciałabym również by ten dany pokarm spróbowało jak najwięcej mieszkańców baniaczka tzn żeby był uniwersalny a nie tylko że np tylko neonki go poskubią a reszta ryb nawet nie skosztuje.Liczę na Wasze pomysły :-) .
pozdrawiam
coś innego ???????
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 1250
- Imię: maciej
- Kontakt:
Re: coś innego ???????
sie ma . tak nie do konca wiem o co tobie chodzi? nie wim czy ty chcesz zostac opiekunka malp czy chodowac ryby w akwarium? a co to jest baniaczek?mysle ze nie doroslas do chodowli! jestem na gg 3616817
A według mnie to najpierw popraw ortografię i nie rób błędów a później pouczaj innych
A według mnie to najpierw popraw ortografię i nie rób błędów a później pouczaj innych
Ostatnio zmieniony 2008-01-10, 19:13 przez mietki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Darek
mietki. Wiesz co to jest baniaczek? Inaczek akwa,zbiornik. A dlaczego myslisz ze ona nie dorosla do hodowli?

- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
Zielony groszek, sałatę, ogórki, szpinak.
Drewniak? Coś mi się kojarzy z glonojadami i z problemami w karmieniu ale nie jestem pewien :-/
Drewniak? Coś mi się kojarzy z glonojadami i z problemami w karmieniu ale nie jestem pewien :-/
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: pawelwodzu
- Kontakt:
te rybki zjedzą wszystko... prawie
1 DANIO
8 ROSBOR
21 NEONKÓW
3 HOKEJE
4 KIRYSKI