Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ELo ludziska
Ktoś mi mówił żebym tu napisał coś o sobie hmm ale co wymyśliłem sobie takie coś posłuchajcie a raczej przeczytajcie
Nazywam sie Paweł
Lubie akwarystykę i wszystko co związane z nią
Mam akwarium faza nie jest to zbiorniczek 54l założony jakiś tydzień i 5 dni temu
mam nadzieje że będę rozwiewał wątpliwości innym początkującym i że wy będziecie moje rozwiewać
No to życzę miłego rozwiewania xD
Do 54l najlepiej 10 nenków innesa, 5 kirysków, 5 otosków. Poczytaj także o temperaturach dla ryb tropikalnych. POWODZENIA@!
Nie ma za co. Jak kupujesz gupiki to tak: 1 samiec, 2 samiczki pamiętaj jednak że są to ryby... można tak powiedzieć popędliwe i szybko się rozmnażają więc może być potem problem. Mieszyki hmm.... poczytaj o nich w internecie lub przeczytaj bądź co bądź artykuł.
Powiem Ci tak: Ja mam 3 gupiki swoje (wujek remontuje akwa i dał mi 13 rybek w tym: brzanki, otoski ,ale tak za 3 dni będzie je miał spowrotem) a planuuję mieć: 10 rosbor klinowych, 4 otoski, 4 kiryski. No i jeszcze jedna rzecz: mam jedną samice w ciąży a druge będzie zapłodniona powiedzmy za 15 minut bo kupilem ją wczoraj (: tzn. gupiczka po zaaklimatyzowaniu się jest częścia akwa jest poteem zapłodniona przez samce który szybko to robi. Pozdrawiam.