co myslicie o tym sprzecie
Moderator: ModTeam
- ktosik17
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: grzegorz
- Nazwisko: jaskulski
- Kontakt:
co myslicie o tym sprzecie
szperalem wlasnie na alleago i znalazlem cos takiego
http://www.allegro.pl/item332564584_kar ... dplus.html
co o tym myslicie
http://www.allegro.pl/item332564584_kar ... dplus.html
co o tym myslicie
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 300
- Imię: Maciek
- Nazwisko: Kaznowski
- Kontakt:
Re: co myslicie o tym sprzecie
Producant hagen to jest chyba najgorsza firma na sprzęt więc wiadomo, że ten karmnik nie jest najlepszy.
- ktosik17
- Stały bywalec
- Kontakt:
nie chodzi mi o firme tylko o pomysl odnosnie takiego karmiena i takiego urzadzonka
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
ktosik17, ze zdjęcia to można najwyżej kolor ocenić. Trzeba zobaczyć wnętrzności aby coś więcej napisać.
- lolek
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 126
- Imię: Karol
- Kontakt:
Taki karmnik może się dziwnie zachować, i z pewnością nie będzie działał lepiej niż ręka człowieka opiekującego się akwarium. Poza tym możesz używać w nim tylko pokarmy suchego. Jestem ciekaw jak działałby z suchym pokarmem w postaci płatków, IMO nie ma sensu wydawać tylu pieniędzy na urządzenie które może nie działać poprawnie. Lepiej zainwestuj te pieniądze w szafkę pod nowe akwarium.
Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
- ktosik17
- Stały bywalec
- Kontakt:
wiem ale takie cos moze pomoc przy wyjezdzie na dluzszy czas. tak myslalem o tej szawce i doszlem do wniosku ze moze jednak kupie ta szawke by spac spokojnie
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzegorz
był już temat karmików wałkowany, więc trochę pogrzeb.
Tak podsumowując, to uważam, ze karmiki automatyczne to absolutna ostateczność jak już na prawdę ani rodzina, ani sąsiad, ani nikt innym nie zajmie się rybami w trakcie Twojej nieobecności. Lepiej żeby ktoś robił to co 2 dni, niż żeby miał to robić automat. Ćwiczyłem ten temat i się poddałem.
Tak podsumowując, to uważam, ze karmiki automatyczne to absolutna ostateczność jak już na prawdę ani rodzina, ani sąsiad, ani nikt innym nie zajmie się rybami w trakcie Twojej nieobecności. Lepiej żeby ktoś robił to co 2 dni, niż żeby miał to robić automat. Ćwiczyłem ten temat i się poddałem.
- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Ten karmnik warty jest ok. 40zł - bo za taką cenę kupiłem (chiński :-P ) odpowiednik. Wygląd prawie ten sam, sposób podawania ten sam. 180zł to czysta przesada. Swojego karmnika nie testowałem jeszcze przy pokarmie płatkowanym...ale przy granulacie sprawdza sie bardzo dobrze....choć nic nie zastąpi ludzkiej ręki....
-
- Stały bywalec
- Imię: Kuba
- Kontakt:
a po co taki drogi kupiles skoro mozna za 35 zl dostac karmnik elektroniczny a czym sie roznia jeden od drugiego ? bo mi sie wydaje ze tylko cena bo ida z "tego samego tira" tylko pod inna nazwa
wolabym zaoszczedzic i jesli juz kupic to tanszy 

- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Snowflake, czytaj ze zrozumieniem.
http://allegro.pl/item336910345_karmnik ... n_i_o.html
Jak sami widzicie troszke różnią się wyglądem ale mechanizm podawania jest ten sam.
Oto kupiony przez zemnie karmink :Snowflake pisze:bo mi sie wydaje ze tylko cena bo ida z "tego samego tira" tylko pod inna nazwawolabym zaoszczedzic i jesli juz kupic to tanszy
http://allegro.pl/item336910345_karmnik ... n_i_o.html
Jak sami widzicie troszke różnią się wyglądem ale mechanizm podawania jest ten sam.