Paletki a dekoracje!!!
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Adam
- Kontakt:
Paletki a dekoracje!!!
Witam mam akwa 240 lit i zakupilem po dlugich przygotowaniach 3 paletki na poczatek(mam zamiar kupic jeszcze 2-3 szt)nie bede sie rozpisywal o obsadzie i technice bo to jest w wiadomym dziale(zdjecia tez sa w galeri)chodzi o to ze chce zakupic 10-15kg łupka i prosze doradzcie mi czy to sie nadaje bo slyszalem rozne opinie????Pozdrawiam
Byle do przodu i nie cofać sie przed niczym!!!
- lolek
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 126
- Imię: Karol
- Kontakt:
Re: Paletki a dekoracje!!!
Każda dekoracja która nie zmienia wartości wody nadaje się do akwarium. Także jeśli masz zamiar umieścić w akwarium łupek fillitowy to nie masz się czego obawiać.
Inną sprawą jest ilość Paletek w twoim akwarium. 5-6 szt. to moim zdaniem za dużo. Lepiej do tych trzech, które masz teraz dokup jeszcze jedną i do tego rybki ławicowe np. neony.
Inną sprawą jest ilość Paletek w twoim akwarium. 5-6 szt. to moim zdaniem za dużo. Lepiej do tych trzech, które masz teraz dokup jeszcze jedną i do tego rybki ławicowe np. neony.
Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Paletki a dekoracje!!!
dzieki za podpowiedz,chce dokupic 2szt marlboro,te 3 szt palet co mam sa jeszcze mlode maja ok.3miesiecy i ok,5cm wziolem je na probe od znajomego hodowcy bo niewiem czy dam rade sobie z nimi,bo troche sie naczytalem i wiem ze do latwych w hodowli te ryby nie naleza,a poza tym to mam juz neonki 30szt,takze mysle ze bedzie ok,w czerwcu zamierzam calkowicie przebudowac baniak!!!
Byle do przodu i nie cofać sie przed niczym!!!