Nie rozumiem.....JARA pisze:Jak brzmi nazwa lacinka krewetki doskonale wiem, ale akurat nie ja mialam na mysli, a Hinomaru ;)
Proponuje dalszą dyskusje kontynuować na PW....
Moderator: ModTeam
Nie rozumiem.....JARA pisze:Jak brzmi nazwa lacinka krewetki doskonale wiem, ale akurat nie ja mialam na mysli, a Hinomaru ;)
Nie od ogonka....tylko od odwłoku...choć poprzez ogonek też można je odróżnić ale jest to trudne....Danio12345 pisze:. jak się nazywa ''podnazwa'' to zależy od ubarwienia ogonka.
jak czytam zdanie JARY to wydaje mi się że myśli że to nazwa krewetki. A to podnazwa. Są też double hinomaru lub stop stign czy jakoś tak. I inne.Piwosz pisze:Danio12345, ja wiem co to jest Hinomaru....tylko nie rozumiem co JARA chciała mi przekazać w zacytowanym zdaniu....
odwłok... ogonek... jedne kit :->Piwosz pisze:Nie od ogonka....tylko od odwłoku...choć poprzez ogonek też można je odróżnić ale jest to trudne....
Odwłok to nie ogonek...przynajmniej według mnie.....Danio12345 pisze:odwłok... ogonek... jedne kit :->
No pewnie jej o to chodziło....ale poczekajmy co ona nam powie..jak czytam zdanie JARY to wydaje mi się że myśli że to nazwa krewetki. A to podnazwa. Są też double hinomaru lub stop stign czy jakoś tak. I inne.
Stop sign...albo no-entry sign. Jest wiele podnazw krewetek Crystal Red Bee...Danio12345 pisze:stop stign