Bardzo przepraszam.....to tak z rozpędu wyszłomaol pisze:OK, tylko że nie należy wporowadzać w błąd :-)

Sam się zastanawiam nad HQI w 216L niestety jest rodzice nie chcą sie zgodzić na otwarty zbiornik...
Moderator: ModTeam
Bardzo przepraszam.....to tak z rozpędu wyszłomaol pisze:OK, tylko że nie należy wporowadzać w błąd :-)
Chyba 150x40x60h?macio pisze:akwa 150x60x40
Po co Ci on?macio pisze:napowietrzacz eheim400
Bardzo dobre oświetlenie...tylko pamiętaj o odpowiednim dobraniu świetlówek...macio pisze:3x80w t5 belka
butla ta którą podałem wczesniej i zestaw który npodałem wczesniej
Filtr dobry, aczkolwiek zastosowałbym większą filtracje...np. 2x ex700 (jeden mechaniczny drugi biologiczny)filtr tetra tec ex1200
marthinez pisze:Chyba 150x40x60h?
Po to bo sama deszczownica takim akwa niewiele zdziała.marthinez pisze:macio napisał/a:
napowietrzacz eheim400
Po co Ci on?
A sorki h nie zauważyłemgizun pisze:jak to nie przecież h to wysokość a skalary muszą mieć wysokie akwa
Jak chcesz, ale deszczownia by wystarczyła, a jak chcesz podawać CO2 to napowietrzacz jest w ogóle nie wskazany.macio pisze:Po to bo sama deszczownica takim akwa niewiele zdziała.
Ale to będzie belka, nie pokrywa. :hyhy:croc pisze:obawiam się, że T5 80W nie wejdą do tego akwarium. Mam takie Sylvanii i mają dokładnie po 149 cm długości. Jak dołożysz po 3cm z każdej strony na oprawki, to wyjdziesz poza akwarium.