Pozdro
Moderator: ModTeam
Lewa strona już niedługo ulegnie zmianie, usuwam Lotosa, a co zajmie jego miejsce? Jakieś pomysły?? Sugestie?Piwosz pisze:choć nadal lewej stronie coś brakuje...
No zabije Cię !!! Ale nie trafiłeś w te autobusy hehe.. Zaszło widzę małe szpiegowankodzidek1983 pisze:on musi wydawać dużo kasy na bilety autobusowe :wstyd:
Występują co jakiś czas tak zwanym nalotem na szybach, poza tym nie mam problemów (na szczęście) z innymi rodzajami..dzidek1983 pisze:a jak tam glony? występują jakieś?
To może pociągi? ;)Mariusz86 pisze:No zabije Cię !!! Ale nie trafiłeś w te autobusy hehe.. Zaszło widzę małe szpiegowanko
Korzonki są i to spore, ale Blyxa Japonica już je zasłoniła, a po drugie zarosły Lomariopsis lineata (Subwassertang)..matmax426 pisze:ale wg mnie jakies korzenie by nie zaszkodziły w aranzacji ;)
:zdziwko: Skalarów nie mam wcalegizun pisze:Ustaliłeś już co będzie tam pływać oprócz tych skalarów?
Posadzone jest w lewym kącie Hydrocotyle (widać malutkie sztuki), ale na razie nie rośnie zbyt szybko bo przysłonięte są Lotosem (którego chcę wydać, ale nikt nie chce się na niego skusićmacio pisze:lewym kancie bo jakoś pustawo tam