Drottnar pisze:Nie podoba mi się ta doniczka i brak wyższych roślin z tyłu. Nie podoba mi się również niebieskie tło przy takim zarośnięciu akwa. Natomiast bardzo mi się podoba plan środkowy A mchy były super
Doniczka to próba,bo normalnie w akwa mi nie rośnie lotos więc dałem go do doniczki ale jeśli po miesiącu nic nie ruszy to wyciągne ją.Brak roślin z tyłu bo mam duuży problem z utrzymaniem jakiejkolwiek nie wiem co jest (napewno za mało światła 2*16w)Wiem mchy były wyśmienite ale zabierały dużo miejsca więc musiałem sprzedać.
martin04 pisze:Mógłbyś napisać jakie masz oświetlenie w akwa ?
A tak pozatym to akwa nawet ładne tylko ja bym kupił jakieś wysokie rośliny na tył , akwa
wyglądałoby moim zdaniem o wiele lepiej .
Ah tak zapomniałem napisać... oświetlenie 2*16w (wiem wiem za mało),o wysokich roślinach już wspominałem wyżej.
Piwosz pisze:Ależ przerybienie...oddaj wszystkie rybki oprócz neonów inessa i kup kilka otosków....
Ogólnie byłoby OK gdyby nie.:
- brak trzeciego planu (posadź jakieś rotale, ludwigi, bacopy, cabomby itp.)
- ta jakaś "rzecz" w prawym rogu
- no i troszkę kwadratowo i prostokątnie.....
A no i podaj jakieś info o sprzęcie...
Może i mam przerybienie ale co moge zrobić w zoologicznym nie chcą,po co mam kupywać otoski skoro mam neonki czarne chcem się jedynie pozbyć gupików.,
-o 3 planie wspominałem wyżej
-o tej "rzeczy"(doniczka) również
-kwadratowo prostokątnie hmm jak mam to rozumieć czy chodzi ci o to że jest tak w rzędach wszystko czy o co ??
dzidek1983 pisze:środowiskowo wygląda zdrowo
obsada troszkę poza równowagą, warto to przemyśleć i poczynić pewne zmiany w sferze ryb dennych i gupików
Hmm wygląda tak,ale niestety nie jest rośliny są słabe,niektóre dziurawe,i ''nie rosną'' zastanawiam sie nad kupnem innego nawozu ale jaki ... ?? Tak tak .. gupików się trzeba pozbyć tylko jak już mówiłem ciężko się bedzie ich pozbyć.
POZDRAWIAM I DZIEKI za koment :padam: