Nietypowe rybki!?
Moderator: ModTeam
- RAMZES
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Re: Nietypowe rybki!?
chudy321, wyluzuj pielęgniczki trzyma się w parach a muszlowce w charemikach 2-3 samice i samiec, a ty chcesz trzymać ryby czy zrobuć z nich ryby z wody jeśli tak to proponuje karpie są smaczniejsze i spewnością wiencej się nimi pożywisz.
- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Według mnie 10 szt Pseudomugil Gertrudae się zmieści gdyz te rosna do 3 cm gdybyś zdecydował sie na inne to weź tak z 6 sztuk.....
mam nadzieje że masz pokrywę....te rybki lubią skakać ;)
mam nadzieje że masz pokrywę....te rybki lubią skakać ;)
Ostatnio zmieniony 2008-05-14, 22:06 przez Piwosz, łącznie zmieniany 1 raz.
- chudy321
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
pokrywa oczywiście jest ;p mam nadzieje że rybki dla brata się spodobają bo on chciał mieć rekiny ;/ (sumy rekinie) ale jakoś mu to wyszło z głowy na razie przynajmniej
[ Dodano: 2008-05-14, 21:15 ]
Ramzes nie rozumiem cię ! jeśli chodzi ci o muszlowce to trzeba czytać ze zrozumieniem! bez obrazy! Ale mi się rozmnożyły i jest ich około 25 sztuk! i nie najeżdżaj na ludzi tylko czytaj dokładniej! proszę ! miałem harem w akwarium i pojemności 80l i się namnożyły więc sory bardzo... część ryb na sprzedaż a część zostawię.... i nie najeżdżaj od razu tylko czytaj dokładniej na następny raz i nie obrażaj ludzi a jak chcesz karpie hodować to hoduj a nie ... szkoda pisać ... CZYTAJ DOKŁADNIEJ RAMZES!
Prosze o edycje postu w celu uzyskamia czytelności.

[ Dodano: 2008-05-14, 21:15 ]
Ramzes nie rozumiem cię ! jeśli chodzi ci o muszlowce to trzeba czytać ze zrozumieniem! bez obrazy! Ale mi się rozmnożyły i jest ich około 25 sztuk! i nie najeżdżaj na ludzi tylko czytaj dokładniej! proszę ! miałem harem w akwarium i pojemności 80l i się namnożyły więc sory bardzo... część ryb na sprzedaż a część zostawię.... i nie najeżdżaj od razu tylko czytaj dokładniej na następny raz i nie obrażaj ludzi a jak chcesz karpie hodować to hoduj a nie ... szkoda pisać ... CZYTAJ DOKŁADNIEJ RAMZES!
Prosze o edycje postu w celu uzyskamia czytelności.
Ostatnio zmieniony 2008-05-15, 21:21 przez chudy321, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAMZES
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
chudy321, nie chodzi mi o to że Ci się rozmnożyły bo to rozumiem i gratuluje, rozumiem też że młodzisz trzeba podchować.
Bardziej chodzi mi o tom wypowiedz:
„okej dziękuje bardzo a ile takich rybek do 60 ? myślę nad takim stadkiem 10/15 sztuk? co ty na to?”
Chyba że nie Ty jesteś autorem tego postu to wtedy przepraszam.
Jednak jeśli ty jesteś autorem tego postu to proszę o ustosunkowanie się do tego postu lub edycje powyższego i to w ciągu 24h w przeciwnym razie uznam to za głupi żart usunę post i dam ostrzeżenie za takie wypowiedzi.
Bardziej chodzi mi o tom wypowiedz:
„okej dziękuje bardzo a ile takich rybek do 60 ? myślę nad takim stadkiem 10/15 sztuk? co ty na to?”
Chyba że nie Ty jesteś autorem tego postu to wtedy przepraszam.
Jednak jeśli ty jesteś autorem tego postu to proszę o ustosunkowanie się do tego postu lub edycje powyższego i to w ciągu 24h w przeciwnym razie uznam to za głupi żart usunę post i dam ostrzeżenie za takie wypowiedzi.
- chudy321
- Akwarysta
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Chyba nie doczytałeś tematu prze zemnie napisanego ale forum nie jest po to żeby się kłócić tylko żeby sobie pomagać... Chodzi mi o te rybki które polecił mi Piwosz... a nie o muszlowce...
-
- Stały bywalec
- Imię: Jakub
- Kontakt:
A do 42 l litrówki się coś znajdzie :] :] ważne żeby były małe i dało się je łatwo rozmnażać(i żeby ryba denna mogła z nimi współżyć).