30 l
Moderator: ModTeam
- matmax426
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 82
- Imię: mat
- Nazwisko: mam :)
- Kontakt:
Re: 30 l
duze akwarium to 500l 
tak male akwarium jest trudne w utrzymaniu, wiem z własnego doświadczenia bardzo długo męczyłem sie z 25l, zainwestuj w minimum 60l a najlepiej w 100l

tak male akwarium jest trudne w utrzymaniu, wiem z własnego doświadczenia bardzo długo męczyłem sie z 25l, zainwestuj w minimum 60l a najlepiej w 100l
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Kaja
linka, powiedz nam, tak szczerze, ile jeszcze takich samych tematów założysz? W każdym masz odpowiedź, że np. jeden bojownik jako jedyna rybka LUB kilka krewetek LUB neonków czy innych malutkich rybek, to jest maksimum do takiego "zbiornika". Liczysz na to, że ktoś Ci powie, że możesz w nim trzymać skalary czy coś?
Nie rozumiem Cię dziewczyno. Posłuchaj bardziej doświadczonych osób. Oni naprawdę nie mówią tego Tobie na złość, tylko m.in. po to, żeby Ci nie było przykro, gdy Twoje większe rybki padną z powodu fatalnych warunków.
Zastanów się nad tym, czy chciałabyś być trzymana całe życie w pomieszczeniu 2 na 2 metry, nie mogłabyś wyjść, dostawałabyś od czasu do czasu jakieś jedzenie i trochę świeżego powietrza do oddychania. Bo jak na razie, to właśnie takie warunki chcesz swoim rybkom zafundować.. :zalamany:
Nie rozumiem Cię dziewczyno. Posłuchaj bardziej doświadczonych osób. Oni naprawdę nie mówią tego Tobie na złość, tylko m.in. po to, żeby Ci nie było przykro, gdy Twoje większe rybki padną z powodu fatalnych warunków.
Zastanów się nad tym, czy chciałabyś być trzymana całe życie w pomieszczeniu 2 na 2 metry, nie mogłabyś wyjść, dostawałabyś od czasu do czasu jakieś jedzenie i trochę świeżego powietrza do oddychania. Bo jak na razie, to właśnie takie warunki chcesz swoim rybkom zafundować.. :zalamany:
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Katarzyna
- Nazwisko: Mitrus
- Kontakt:
Ale krewetki też są nie najgorsze ;) A jeśli chodzi o razbory, to przy odrobinie szczęścia wciśniesz 3 Hengela xD Ale teraz poważnie - najlepiej krewetki, a jeśli tak ci zależy na rybkach, to ze 2-3 otoski kup i będzie gites-malines, akurat się wypełni 

Pozdro dla fanów ,,Piratów z Karaibów" i Freddy'ego Krueger'a z filmu ,,Koszmar z ulicy Wiązów"