Fluval 205
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Tomek
Fluval 205
Czy mógłby jakiś użytkownik filtra FLUVAL 205 opisać jak się sprawuje i czy go poleca czy nie. Bo jak narazie w tematach o fluval-u 205 znajduje tylko wypowiedzi ze TETRA TEC EX 700 jest super ale nie ma zapasowych czesci. Napiszcie w koncu cos o fluvalu plisssss
-
- Nowicjusz
- Imię: Remigiusz
Re: Fluval 205
Mam juz kilka miesiecy do 112l. Ogolnie bardzo cichy, wydajny kubelek. Plus za pomke, ktora mozesz go zalac po czyszczeniu itp. Minus za weze i to smieszne cos do ich montowania w filtrze. Chce je wymienic na jakies fi17 zwykle ale nie mam pojecia wogole jak je zamontowac do filtra. Ogolnie w anglii gdzie mieszkam czesci itp do tego filtra zatrzesienie i w dosc przystepnych cenach choc jeszcze nic w moim nie wymienialem choc kupilem uzywany.
-
- Stały bywalec
- Imię: Kamil
- Kontakt:
ja sie spotkalem z opinią ze fluvale bardzo hałasują i nie skutecznie filtuja wode i cena wyzsza niz inne firmy itp.Osobiscie tez polecam Ex700
- lorddino
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 191
- Imię: Arek
- Kontakt:
u mnie chodzi w akwarium 191 litrów
choć mam go niedługo (chodzi miesiąc) ale jest cichy w ogóle go nie słychać a woda kryształ chociaż nie używam na razie węgla tylko wkłady ceramiczne i watę akwarystyczną
ogólnie gorąco polecam i jakbym kupował jakiś następny to na pewno bym wybrał tego producenta bo na razie nei mam żadnych zastrzeżeń
choć mam go niedługo (chodzi miesiąc) ale jest cichy w ogóle go nie słychać a woda kryształ chociaż nie używam na razie węgla tylko wkłady ceramiczne i watę akwarystyczną
ogólnie gorąco polecam i jakbym kupował jakiś następny to na pewno bym wybrał tego producenta bo na razie nei mam żadnych zastrzeżeń
-
- Nowicjusz
i wlasnie taka odpowiedz kogos kto nigdy nie uzywal takiego filtra:choo_d pisze: wypowiedzi ze TETRA TEC EX 700 jest super
W anglii sa ogromnie popularne fluvale. Nawet bardziej niz tetratec. Spotkales sie z opinia? Ja spotkalem sie z opiniami ze Elvis zyje i ma sie dobrze.obi wan 16 pisze:ja sie spotkalem z opinią ze fluvale bardzo hałasują i nie skutecznie filtuja wode i cena wyzsza niz inne firmy itp.Osobiscie tez polecam Ex700

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak tam chcesz kazdy ma inno opinie o danym sprzecie wiec ja nie lubie fluvali a ty tak i po sprawie(2 PAC tez zyje
)

-
- Nowicjusz
Ale autorowi pytania chodzilo o opinie ludzi ktorzy mieli albo uzywali tych filtrow wiec po co zabierasz zdanie w tym temacie? Ja mam, jest cichy, bez awaryjny i do tego woda jest czysta bez zadnych syfow. A twoje opinie innych? Jak juz pisalem Elvis zyje.obi wan 16 pisze:Jak tam chcesz kazdy ma inno opinie o danym sprzecie wiec ja nie lubie fluvali
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
nie mam tego filtra ale widzialem jak dzialajo w akwariumach w zoologach a nawet w domach prywatnych znajomych i moge stwierdzic co nieco i wydac opinie o produkcie.narqa
-
- Nowicjusz
- Imię: Tomek
prosze o wiecej
dzieki za odpowiedzi...troszke juz wiem wiecej ale nadal nie moge sie zdecydowac. Zapraszam do obejrzenia zdjec ktore dodalem na forum w kategorii "zdjecia ryb". Na zdjęciach dwa GIBICEPSY i Pseudotropheus carbro. Dzieki za dotychczasowe odpowiedzi. Pozdrawiam Chudy