No to mozę zrób jedno gatunkowe akwa?? z 20sumatr??easyguittar143 pisze:Zalezy mi aby w baniaku hasalo stadko brzanek sumatrzanskich, pozdrawiam;]
Obsada do mojej 112
Moderator: ModTeam
- macio
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Re: Obsada do mojej 112
Teraz kostka 

- pavelek
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Mógłbyś dać 4 haremy zagrzebki plus jakieś otoski/krewetki lub 12sumatr i otoski. :]
- pavelek
- Rekin forum
- Kontakt:
"Ryby i Bezkręgowce akwariowe"
zagrzebka rachowa
rośnie do 5 cm , harem 1+2 potrzebuje ok. 20l wody,samce znacznie większe i barwniejsze.Występuje w afryce w mozambiku i republice południowej afryki.
W grupie z przewagą samic w awkarium gatunkowym:gatunek mało pzydatny do akwariów towarzyskich .Ciemne podłoże (włókna torfowe),gęsta roślinność zapewniająca kryjówki,nie za jasne oświetlenie.Należy codziennie podawać żywy pokarm.Częsta podmiana wody ew. z dodatkiem soli(gatunek podatny na rybią ospe)
Część tekstu z książki "ryby i bezkręgowce akwariowe" :padam:
zagrzebka rachowa
rośnie do 5 cm , harem 1+2 potrzebuje ok. 20l wody,samce znacznie większe i barwniejsze.Występuje w afryce w mozambiku i republice południowej afryki.
W grupie z przewagą samic w awkarium gatunkowym:gatunek mało pzydatny do akwariów towarzyskich .Ciemne podłoże (włókna torfowe),gęsta roślinność zapewniająca kryjówki,nie za jasne oświetlenie.Należy codziennie podawać żywy pokarm.Częsta podmiana wody ew. z dodatkiem soli(gatunek podatny na rybią ospe)
Część tekstu z książki "ryby i bezkręgowce akwariowe" :padam:
- pavelek
- Rekin forum
- Kontakt:
Wszystko ok tylko bez kosiarek za duże