ban niby za co ??

Piszta co chceta ;)

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
danielek001
Stały bywalec
Pojemność akwarium: 375
Imię: Daniel
Nazwisko: Majewski

ban niby za co ??

Post autor: danielek001 » 2008-07-08, 19:29

#kbtor napisał

Nabijać się z innych for można na gg, a nie na forum publicznym. Jeszcze jeden taki numer i ban bez ostrzeżeń :zly:

niby za co ban ??
ja sie nie nabijam z innych for może ty porostu postu nie zrozumiałeś albo może nie czytałeś ?

to jest hyde park każdy pisze co chce

ale znalazł sie pan i władca któremu moja osoba nie pasuje

banuj sobie do woli sam stąd idę bo z takim chamem na twoim poziomie to nawet nie będę zagłębiał sie w dyskusje

kto ci dał tego moderatora i za co

Awatar użytkownika
milka
Forumowicz
Pojemność akwarium: 54
Imię: Kamil

Re: ban niby za co ??

Post autor: milka » 2008-07-08, 19:35

danielek001 pisze:banuj sobie do woli sam stąd idę bo z takim chamem na twoim poziomie to nawet nie będę zagłębiał sie w dyskusje
to czemu ma służyć ten post?
raczej na interii nie piszę się o onecie, ani odwrotnie prawda?
Btw. ja nie widzę bana na Twoim koncie...

Awatar użytkownika
marthinez
Obłąkany forumowicz
Pojemność akwarium: 270
Imię: Marcin

Post autor: marthinez » 2008-07-08, 20:33

danielek001 pisze:niby za co ban ??
Przeczytasz regulamin to się dowiesz. Założę się że nie czytałeś.
danielek001 pisze:banuj sobie do woli sam stąd idę bo z takim chamem na twoim poziomie to nawet nie będę zagłębiał sie w dyskusje
Teraz na pewno będzie ban. Swoją drogą słuszny. Mi też ciężko rozmawiać z takim.....jak ty :zalamany:
Obrazek

Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum

Awatar użytkownika
danielek001
Stały bywalec

Post autor: danielek001 » 2008-07-08, 20:55

marthinez pisze:Przeczytasz regulamin to się dowiesz. Założę się że nie czytałeś.
widzisz i tu się zdziwisz bo czytałem i w żaden sposób go nie naruszyłem żeby mnie banem straszyć

Awatar użytkownika
marthinez
Obłąkany forumowicz
Pojemność akwarium: 270
Imię: Marcin

Post autor: marthinez » 2008-07-08, 21:16

danielek001 pisze:widzisz i tu się zdziwisz bo czytałem i w żaden sposób go nie naruszyłem żeby mnie banem straszyć
Gratuluję czytania ze zrozumieniem. :looka:

Widzę, że krytyka Cię boli.
Popełniłeś błąd i tyle. Zamiast posłuchac i próbować nie łamać regulaminu następnym razem, to piszesz ten temat prowokujac i szkodząc sobie.

Dlaczego do innych osób mod nie miał pretensji.

Panuje tu porządek i tyle. Własnie dlatego jestem na tym forum, a nie innym, choć przewinęło się wiele.
Miałem dość for "onetu" i dzieci neo. :cwaniak:
Obrazek

Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum

Awatar użytkownika
danielek001
Stały bywalec

Post autor: danielek001 » 2008-07-08, 21:58

marthinez pisze:Popełniłeś błąd i tyle.
no ale jaki błąd ??? bo ja nie wiem

Awatar użytkownika
Adrian15
Akwarysta
Pojemność akwarium: 80
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: Adrian15 » 2008-07-08, 23:09

danielek001 pisze:no ale jaki błąd ??? bo ja nie wiem
O Boże... Przeczytaj sobie uważnie to co napisałeś w tamty poście. I na początku tego. Powinieneś dojść do tego CZEMU BAN CI GROZI...

Awatar użytkownika
dzidek1983
Obłąkany forumowicz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: dzidek1983 » 2008-07-09, 08:17

zacytuję regulamin:

§I. OGÓLNIE
4. Wypowiedzi publikowane przez Użytkowników na Forum nie mogą:
b) zawierać treści obscenicznych i obraźliwych, naruszać zasad dobrego wychowania

§III. WĄTKI i POSTY
5. Post naruszające w jakikolwiek sposób §I pkt. 4 Regulaminu będą natychmiast usuwane, bez względu na intencje ich autorów.

a temat zamykam

Awatar użytkownika
kbtor
Moderator
Pojemność akwarium: 0
Imię: Krzysiek

Post autor: kbtor » 2008-07-09, 18:33

kbtor pisze: Nabijać się z innych for można na gg, a nie na forum publicznym. Jeszcze jeden taki numer i ban bez ostrzeżeń
To jest informacja i ostrzeżenie dla wszystkich czytających ten post. Nie widzę tam twojego nicka, bo nie był on kierowany bezpośrednio do Ciebie.

Tego typu temat zamykam już kolejny raz i zawsze pisze coś w tym stylu. Ale Ty bez choćby jednego słowa na PW, gdzie takie sprawy się załatwia, nazywasz mnie chamem. Gratuluję inteligencji.

Co chciałeś uzyskać zakładając ten temat? I bez jaj, o trzciniakach na naszym forum już było mówione kilkakrotnie, bez odwoływania się do innych for. Mamy doświadczenia w hodowli tej ryby i w wystarczającym stopniu potrafimy doradzić innym akwarystom. W tamtym temacie o trzciniaku było właściwie powiedziane że nie można go hodować w małym akwarium i to wszystko. 90% wypowiedzi były to przepychanki między modami a tamtym użytkownikiem. Czy uważasz że takie coś w jakimś stopniu pomoże użytkownikom szukającym informacji o tej rybie? Myślę że nie pomoże. Jestem pewien że oczekiwałeś na komentarze na temat zachowania tamtych moderatorów, a to już jest niedopuszczalne. To jest forum na którym Oni są moderatorami i prowadzą je wedle ich gustu. Nie będziemy tego publicznie oceniać.

A zwłaszcza nie dopuścimy do tego typu komentarzy:
Kyle pisze: Jak dla mnie "najlepsi" to tam są modzi, którzy prezentują BARDZO niski poziom wypowiedzi

Takie tematy w łatwy sposób się szybko rozwijają i łamany jest kolejny punkt regulaminu
19. Zabrania sie tworzenia bez wyraźnej zgody Administratora wątków zawierających gry słowne bądź inne podobnie samonakręcające się tematy, również w Hyde Parku. Takie wątki będą usuwane, a ich autorzy mogą zostac ukarani.
Można to również podciągnąć pod jeden z punktów regulaminu
11. Zabrania się reklamowania innych stron bądź forów bez wyraźnej zgody Administratora. Reklamowanie stron w osobnych wątkach lub postach będzie tępione w formie przenoszenia lub usuwania.
Bo ten link w pewien sposób był reklamą innego forum, może niezbyt przychylną, ale jednak.
I dalej
12. Dopuszczalne jest udzielenie odpowiedzi na zadane pytanie w postaci linku do konkretnej, dotyczącej wyraźnie pytania strony lub dyskusji na innym forum. Zaleca się jednak udzielenie pełnej odpowiedzi, bez odnośników do innych źródeł.
Ten link nie znalazł się w toczącym się temacie, to był wyraźnie złośliwie założony temat, aby wyśmiewać się z moderatorów tamtego forum.

Miałeś pretensje o to, że usunąłem Twój bezsensowny temat o pyszczakach i zbrojnikach. A kiedy zamknąłem kolejny temat, to postanowiłeś sobie ulżyć.
danielek001 pisze: to jest hyde park każdy pisze co chce
Bardzo się mylisz, gdyby można było sobie tam pisać cokolwiek, to ten dział nie miałby moderatora.
danielek001 pisze: ale znalazł sie pan i władca któremu moja osoba nie pasuje
Bez komentarza
danielek001 pisze: banuj sobie do woli sam stąd idę bo z takim chamem na twoim poziomie to nawet nie będę zagłębiał sie w dyskusje
Nawet nie miałem zamiaru dawać ostrzeżenia, a co dopiero bana. Ale widać jednak że wyszło szydło z worka. Żegnamy, tęsknić nie będziemy.
danielek001 pisze:
marthinez napisał/a:
Przeczytasz regulamin to się dowiesz. Założę się że nie czytałeś.

widzisz i tu się zdziwisz bo czytałem i w żaden sposób go nie naruszyłem żeby mnie banem straszyć
Myślę że jednak go nie przeczytałeś. A może nie zrozumiałeś.
10. Wątki niezgodne z tematyką danego działu Forum będą przenoszone do odpowiednich działów, według decyzji Administratora i/lub Moderatorów.
Ten temat powinieneś założyć w dziale Administracja, gdzie znajduje się do tego typu spraw specjalne miejsce Pytania, problemy
Gdybyś był choć trochę zorientowany w działaniu tego forum, to byś wiedział gdzie co pisać.

Nie pozwolę abyś mnie bezpodstawnie obrażał, tylko teraz wytworzyłeś ciekawą sytuację. Jeśli dostaniesz bana za obrażanie użytkownika, to będziesz wszędzie rozgłaszał że moderator z e-akwarystyka dał Ci bana za nic.

Rób sobie co chcesz, Twoja wola.

Tematu na razie nie przeniosę, bo zainteresowany go nie odnajdzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
dzidek1983
Obłąkany forumowicz
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: dzidek1983 » 2008-07-09, 21:55

ten temat ma pozostać zamknięty

dotyczy się to także moderatorów....

sprawa dla mnie od strony regulaminu jest wyjaśniona a rozmowy dwustronne prosze sobie prowadzić na PW albo GG

po raz kolejny zamykam a jak ktoś otworzy to usunę :cool:

Zablokowany