Na hodowle sztucznych roślin by wystarczyłoPS Temat było o dołorzeniu oswietlenia że niby 3w na chyba 112l akwa jest ok :rotfl:

Moderator: ModTeam
Na hodowle sztucznych roślin by wystarczyłoPS Temat było o dołorzeniu oswietlenia że niby 3w na chyba 112l akwa jest ok :rotfl:
a w lesie ile? :>roslinka jedna kosztuje w stepie 10-12 zł
Ten tekst jest okmatmax426 pisze:kup z 10 - 15 kosiarek, one jak podrosną moga być z pielęgnicami, rosna do ok 15 cm
Matthew pisze:tak ale problem z nimi to że obniżają poziomu azotanu ani fosforanu które mogą zabić ryby !!
Stały błąd akwarystów... :rotfl:Adrian15 pisze:Głupiki mnożą sie jak nienormalne
macio pisze: Pomózcie wybrać obsadę kture ryby miały lepiej w moim baniaczku księżniczki czy szczelinowce bo wiem że razem nie moga być :/
plastuf93 pisze:Adrian15 napisał/a:
Głupiki mnożą sie jak nienormalne
Stały błąd akwarystów...
Nie wiem czemu, ale jakoś mnie to dziś z rana wybitnie rozbawiło XDAdamas1 pisze:zdechła rybki czasami zdychają, a nawet jak zdychają to mają otwarte oczy i dokup ze 4 samice
Zwykle pomylenie literek... tylko gdzie "M" a "P" na klawiaturze ;)) calkiem smieszne slowko wyszloRAMZES pisze:a jeśli chodzi o Polinezje
Przecieć to jest jasne siocha = siostraAdrian15 pisze:Tylko pytanie kim jest ta "siocha"