Gusta i guściki

Piszta co chceta ;)

Moderator: ModTeam

Kleo
Forumowicz
Pojemność akwarium: 0
Imię: Katarzyna
Nazwisko: Mitrus
Kontakt:

Gusta i guściki

Post autor: Kleo » 2008-07-14, 11:08

Wiem, że niektórzy mają inne gusta niż inni, ale to nie znaczy, że można im to wytykać!
Jestem powszechnie znana z tego, że uwielbiam dziwnych ludzi... Najpierw Johnny i jego ,,wariaci" z ekranów... Dobra, to przyjęli. Ale coś się stało w moim życiu... Zaczęłam z siostrą cioteczną rozmawiać o Michaelu Jacksonie, w końcu ośmieliłam się zobaczyć fotki w googlach, potem i kilka piosenek przesłuchałam... W dosłownie jednej chwili pokochałam tego gościa! I jak im to powiedzieć? Boję się, że mnie zaczną wytykać i nigdy nie będę miała żadnych znajomych oprócz tych z internetu.
Po prostu kocham go, jego głos, jego piosenki, jego taniec i w ogóle jego dziwaczny styl... Ale jak znajomi to przyjmą? Nie mogę im nie mówić, bo kiedyś się wyda...
Ale najpierw o tym, co WY o nim sądzicie. Tylko bez krytyki >=D Ale na prawdę boję się, że nawet wy możecie mnie powytykać, więc proszę o łagodność, w końcu nie moja wina, że jest taki cudny :zawstydzony: .
Pozdro dla fanów ,,Piratów z Karaibów" i Freddy'ego Krueger'a z filmu ,,Koszmar z ulicy Wiązów" :* ;D

hodowca_rybek
Akwarysta
Imię: BD

Re: Gusta i guściki

Post autor: hodowca_rybek » 2008-07-14, 13:11

Nie chce Ci tutaj prawić "psychologiczno - ojcowskich" morałów, ale to normalne w Twoim wieku. Z czasem Ci to przejdzie i ędziesz się z tego śmiać. A to, że podobają Ci się jego piosenki, to nic strasznego. Mnie też się NIEKTÓRE podobają.

Awatar użytkownika
pavelek
Rekin forum
Pojemność akwarium: 80
Imię: Pawe³
Kontakt:

Post autor: pavelek » 2008-07-14, 14:00

Nie rozumiem czemu by ci mieli to wytykać , bo koleś jest podobo pedofilem??Ze mnie się troche śmiali że byłem harcerzem ale po tygodniu przestali :P :zdegustowany:

Kleo
Forumowicz
Imię: Katarzyna
Nazwisko: Mitrus
Kontakt:

Post autor: Kleo » 2008-07-14, 14:37

On nie jest pedofilem! Został oskarżony o konkursy dla dzieci... Tego nie rozumiem :/
A to, że byłeś harcerzem, to przynajmniej nie ta gupia pasja :P
hodowca, twoje ojcowskie rady cośtam dają. Ale nie tyle mi się podobają, co kocham. Kocham tego artystę za całokształt :oczami: I nie wiem skąd mi to tak weszło, normalnie jedna fotka i chwytnęło mnie za serce :zawstydzony: Najgorsze jest to, że połączą mi klasy w gimnazjum i nie będzie pełnego zaufania... Koniec, tylko czekać, aż umrę :wstyd:
Swoją drogą - Kocham ,,Bad" - Ten klip z youtuba - Mrau xD
Wiem, jestem nienormalna. Ale to podobno zaleta :D Wierzyć mi się nie chce, że facetowi, którego nienawidziłam teraz poświęcam z 7 godzin dziennie... Jak bóstwo normalnie :padam:
Pozdro dla fanów ,,Piratów z Karaibów" i Freddy'ego Krueger'a z filmu ,,Koszmar z ulicy Wiązów" :* ;D

Awatar użytkownika
Adrian15
Akwarysta
Pojemność akwarium: 80
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: Adrian15 » 2008-07-14, 19:48

Mi tam podoba się tylko jedna jego piosenka. Tam gdzie idzie i takie kwadraciki się zapalają . Nie pamiętam tytułu. A co do twojego problemu to się nie przejmuj. Koleżanka z klasy była rok zakochana we wszysktkich aktorach z serialu zagubieni :D Ale jej przeszło. I tak będzie z Tobą.

Awatar użytkownika
Lunatic_86
Stały bywalec
Pojemność akwarium: 112
Imię: Dariusz
Kontakt:

Post autor: Lunatic_86 » 2008-07-14, 19:57

hodowca_rybek pisze:A to, że podobają Ci się jego piosenki, to nic strasznego. Mnie też się NIEKTÓRE podobają.
Mnie też, a co do wytykania, taki wiek, ten kto nie rozumie gustu innych jest poprostu niedojrzały (wyrosną z tego).

ODPOWIEDZ