Akwarium ok. 25l
Moderator: ModTeam
- marcin88
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Akwarium ok. 25l
a czy brak zabezpieczenia domu przed włamywaczem wytłumaczysz że jeszcze nikt ci się nie włamał?
"Attero Dominatus Denique Interimo"
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Remigiusz
Pasow w samochodzie nie zapinam bo jeszcze nigdy nie mialem wypadku. lolmarcin88 pisze:a czy brak zabezpieczenia domu przed włamywaczem wytłumaczysz że jeszcze nikt ci się nie włamał?
Tysiace akwarystow ma akwa bez pokrywy i jest ok. Tylko Tobie jakos to nie pasuje.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 174
- Imię: Micha³
ja nawet od pokryw uciekamlordrene pisze:Tysiace akwarystow ma akwa bez pokrywy i jest ok.

Tylko w 112l mam pokrywę, ale wymieniam (już prawie na 100%) na HQI.
112l roślinne - HM, HC, rotala rotundifolia, didiplis diandra, blyxa japonica
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
Pozdrawiam, Michał Danielczyk
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
Pozdrawiam, Michał Danielczyk
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
Dobrze, ze masz poczucie humoru. :]lordrene pisze:Pasow w samochodzie nie zapinam bo jeszcze nigdy nie mialem wypadku. lol
Co do pokryw to ja jestem ich zwolennikiem. Nie chodzi to z zabezpieczenie przed kurzem, kotem, psem, czy wyskakiwaniem rybek.
Po prostu akwa z pokrywą jak dla mnie wygląda lepiej. Mówię tu oczywiście o pokrywie własnej produkcji, nie oi plastikowym badziewiu ze sklepu.