Problem
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Anna
Problem
Witam wszystkich... mam problem.. zajemuje sie akwarystyka od grudnia.. wiec jeszcze jestem mozna powiedziec ze malo doswiadczona. Ale tu nie o to chodzi... Pewnego razu bylam nad soła i kumpel zlapal te male rybki takie i mowi ze je do akwarium da.. wiec ja pomyslalam czemu nie.. nalapalam takze tych rybek i je stam dalam.. wiadomo kikla mi zdechlo i je wyciaglam stamtad a reszta zyla.. Mialam 5 rybek.. po pewnym czasie jedna mi zdechla.. wiec ja od razu wyminilam wode rybki z soly spuscilam w... wyczyscilam akwarium kamienie wszystko.. gy nagle zdechly kolejne 2 a potem jeszcze jedna.. powiedzcie mi co moze byc tego przyczyna.. czy to przez te rybki z soly? czy mogly one przyniesc jakiego wirausa.. i co mam zrobik kiedy juz wyminialam wode i usunelam tamte rybki..?
- pavelek
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Re: Problem
Opisz akwarium ile litrów obsada itp. :wstyd:
-
- Akwarysta
- Imię: BD
A masz wogóle filtr? A co to za rybki? Uklejki?
-
- Nowicjusz
- Imię: Anna
wiec akwarium mam 25 litrowe... a te malutkie rybki a raczej narybek.. byc moze ze to byly uklejki albo klenie... a ja mialam 5 rybek.
- Soba
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Agata
Jakich?bluesowa pisze:wiec akwarium mam 25 litrowe... a te malutkie rybki a raczej narybek.. byc moze ze to byly uklejki albo klenie... a ja mialam 5 rybek.
- black1diamond
- Stały bywalec
- Imię: Adrianna
trudno nam podac przyczyny smierci rybek. jezeli chcesz zebys ci pomogli, ty musisz pomoc nam. powinnas napisac wsyztsko o akwarium np. ile go juz masz, jezeli znasz to jakie sa parametry wody, jak czesto stosujesz podmiane i w jakiej ilosci, jakie rybki mialas i masz w akwarium, jak wpuscilas nowe rybki, jaka jest temperatura i wiele innychbluesowa
Pozdrawiam Wszystkich