też mam Dobermana... Cezar się nazywa... imię dobre bo na wsi panuje niepodzielnie :-PEliza25 pisze:Moja dobermanka Sonia, która bardzo polubiła Mariusza(86) ;-)
nie wiem czy Mariusza by polubił :roll: mało kogo lubi :lol:
Moderator: ModTeam
też mam Dobermana... Cezar się nazywa... imię dobre bo na wsi panuje niepodzielnie :-PEliza25 pisze:Moja dobermanka Sonia, która bardzo polubiła Mariusza(86) ;-)
No nie jest już taka malutka jak na zdjęciach ;-) no i chyba miniaturka miniaturki Dobermana hehe - ale ogólnie fajna..Eliza25 pisze:Moja dobermanka Sonia, która bardzo polubiła Mariusza(86) ;-)
Z tym że Elizy25 to nie jest taki normalny Doberman.. tak jak pisałem wcześniej - Miniaturka Miniaturki Dobermana.. Takie coś małe, trzęsące się ... :mrgreen:dzidek1983 pisze:też mam Dobermana... Cezar się nazywa... imię dobre bo na wsi panuje niepodzielnie
nie wiem czy Mariusza by polubił mało kogo lubi
Ty się Mariusz trząsłeś ze strachu... przed moim dobermanem oczywiście;-)Mariusz86 pisze:Z tym że Elizy25 to nie jest taki normalny Doberman.. tak jak pisałem wcześniej - Miniaturka Miniaturki Dobermana.. Takie coś małe, trzęsące się ...
No no, tylko nie trzęsawisko ;-)dzidek1983 pisze:ha... takie trzęsawisko
ale to rasa Doberman, czy tylko tak wygląda?
To nie Doberman, to takie coś małe, biegające, szczekające, sarenkowate, bojące się myszy :-P ... hmm co go łączy z tą rasą to tylko maść - ideantyczna i budowa - dosłownie minitura Dobermana.. Pinczer.. ;-)dzidek1983 pisze:ale to rasa Doberman, czy tylko tak wygląda?
Pinczer??? To ja nie wiem jakie tam u Was w Kutnie biegają dobermany, skoro mój to miniaturka? Kupowałam jako dobermana :lol:Mariusz86 pisze:To nie Doberman, to takie coś małe, biegające, szczekające, sarenkowate, bojące się myszy ... hmm co go łączy z tą rasą to tylko maść - ideantyczna i budowa - dosłownie minitura Dobermana.. Pinczer..