Moderator: ModTeam
Eeee tam. Mój kolega obecnie 9 pająków. Też miał skończyć na czterech czy pięciu, ale.... zawsze jest jakie ale ;) Teraz ma dorosłego samca Vagansa. Wkurzył się trochę, bo mówił, że za pół roku zdechnie.Mariusz86 pisze:Coś mi się wydaję że na tym się nie skończy ;)
Hmm.. a powiedz mi gdzie go trzymasz? Czym karmisz? Jakie potrzebuje warunki? Jakieś specjalne wymagania? :oczami:Eliza25 pisze:A ja mam skorpiona odmiana białostocka, najbardziej jadowita![]()
Ja napisałem, że na tym się zapewne nie skończy, NIE skończy ;)hodowca_rybek pisze:Eeee tam. Mój kolega obecnie 9 pająków. Też miał skończyć na czterech czy pięciu, ale.... zawsze jest jakie ale ;) Teraz ma dorosłego samca Vagansa. Wkurzył się trochę, bo mówił, że za pół roku zdechnie.
FaktycznieMariusz86 pisze:Ja napisałem, że na tym się zapewne nie skończy, NIE skończy ;)
Przecież wiesz gdzie go trzymam i czym karmię :hyhy:Mariusz86 pisze:Hmm.. a powiedz mi gdzie go trzymasz? Czym karmisz? Jakie potrzebuje warunki? Jakieś specjalne wymagania?