jaki nawóz i podłoże, roślina z jeziora?
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Adam
Re: jaki nawóz i podłoże, roślina z jeziora?
a wody nie brudzi? przez żwirek się nie przedostaje? :znudzony:
pozdrawiam,
Adamas1
Adamas1
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Zobacz sobie moje akwarium w galerii a sie dowiesz czy coś się dzieje z wodą.
Oczywiście woda jest kryształowa u mnie dopóki nie zacząłem wlewać do niej herbaty ;P
Oczywiście woda jest kryształowa u mnie dopóki nie zacząłem wlewać do niej herbaty ;P
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- pszemoo
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Adamas1, czy Ty w ogóle słuchasz co sie do Ciebie pisze? Wydaje mi się, że w innym temacie już Ci napisano, że powinieneś zacząć od rozbudowy oświetlenia !!! Wydaje mi się że nawet na akwarium typu low tech masz za mało światła. Zamiast inwestować w podłoża z nawozem, żwriki, nawozy zacznij od inwestycji w dobre oświetlenie. Zamiast super nawozów czy podłoży z nawozami kup ziemię ogrodową i zasyp żwirkiem, przy dobrym świetle efekt będzie murowany.
Ale przede wszystkim zacznij CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM to co do Ciebie piszą inni ludzie i uświadom sobie, że akwarystyka wymaga CIERPLIWOŚCI, jeżeli chcesz osiągnąć sukces.
Ale przede wszystkim zacznij CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM to co do Ciebie piszą inni ludzie i uświadom sobie, że akwarystyka wymaga CIERPLIWOŚCI, jeżeli chcesz osiągnąć sukces.
72 l - roślinne
112 l - mcharium
112 l - mcharium