PENN PLAX CASCADE
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Marcin
- Kontakt:
PENN PLAX CASCADE
Co myslicie o tym filtrze http://www.allegro.pl/item418961540_fil ... _132l.html do 45l może ktoś go posiada i wi jak głosno pracuje czy szybko się zapych i czy jest tak wydajny jak w opisie 540l/h
- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Re: PENN PLAX CASCADE
FIltr wygląda ciekawie...cena też jest atrakcyjna. Słyszałem po różnych forach różne opinie. Moim zdaniem te wszystkie bajery w środku są bez sensu...najlepiej wrzucic tam zwykłą ceramike + gąbka.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
A nie lepiej, mimo wszystko, kupić coś sprawdzonego, zamiast bawić się w chińskie wynalazki? Na dłuższą metę, nawet jeżeli "znany" filtr jest droższy w zakupie, będzie to punktowało...
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
dziurka fzn 1 jest droższy o chyba 10 pln nie lepiej kupić coś sprawdzonego?
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- JARECZEK
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 96
- Imię: Jarek
maol, ma rację.
Może taki filtr AquaEl FZN-1 niewiele droższy ale przynajmniej będziesz miał pewność że nie jest to jakiś złom lub taki Hagen AquaClear 30
Może taki filtr AquaEl FZN-1 niewiele droższy ale przynajmniej będziesz miał pewność że nie jest to jakiś złom lub taki Hagen AquaClear 30