Złote ciacha...
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Maksym
- Kontakt:
Re: Złote ciacha...
A bo Wy myślicie że ja wczoraj wiele myslałem xD
a co do hondy to moja jest łaaadna granaaatowa i ma takie kopnięcie na starcie że gówniarzom w merolach gały wywala xD To auto ma niewiele mniej odemnie a dalej rządzi na dzielni:D pomijając bete sąsiada;/
a co do hondy to moja jest łaaadna granaaatowa i ma takie kopnięcie na starcie że gówniarzom w merolach gały wywala xD To auto ma niewiele mniej odemnie a dalej rządzi na dzielni:D pomijając bete sąsiada;/
216l
5 paletek 3 blue turkusy i 2 red turkus
2 bocje wspaniałe
Nie gadaj z głupkiem bo ściągnie Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
2 bocje wspaniałe
Nie gadaj z głupkiem bo ściągnie Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
- kamil_egon
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Maksior piszesz ze twoja honda robi "gowniarzy" a sam masz 16 lat
2 Pielęgniczki Ramireza / 7 Neon Innesa / 3 Neon Czerwony / 3 Kirys Pstry / 3 Kirys Panda / XX Krewetki RC
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Maksior chyba chodzi ci o Honde NSR bo to innego <haha>merola wezniesz ale tylko na przyspieszenie bo po 50km/h zostajesz daaaleko w tyle 

-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Maksym
- Kontakt:
Kamil_egon
A jak byś nazwął typka który siedzi za kierownicą merca czy bety i na światłach sie kozaczy i sie bawi w kierowce rajdowego samochodem starego?? bo raczej nie mężczyzną tylkjo gówniarzem.
Obi wan 16
Na światłach wycina brat (czy mój ojciec) większośc samochodów i to nie zawsze chodzi o to co masz pod maską tylko też o umiejętności.
Hondą ojciec jechał najszybciej 215 km na godzinę ale gadał że NIBY jeszcze by pociągnęła trochę więcej. Nie wszystkie mercedesy są takie full wypas:P Stare auta mają kopa jednak i wsadzić do nie jakieś nowe części to żaden problem. Ojciec gada że zmieni w końcu auto bo ma pieniądze odłożone i czas najwyższy. Ale jakoś cienko mu idzie sprzedaz tego auta:P nie chce sie pozbyć naszej Hondzinki:D Dlatego prawdopodobnie brat dostanie ją w spadku
a ja za rok po prawku siene 2 latka z salonu od dziadka
( już nie jeździ i chce oddać) Auto może niezbyt mocne jeżeli chodzi o moc ale jest fajne do prowadzenia i całkiem nieźle będzie sie prezentowac po kilku przeróbkach:D Bratu dam sos na sprzęcior troche dla niego i fajnie będzie:D
[ Dodano: 2008-08-21, 23:32 ]
Mathew napisał:
tak, oni planuję tego.
Nie ma to jak polszczyzna:D
A jak byś nazwął typka który siedzi za kierownicą merca czy bety i na światłach sie kozaczy i sie bawi w kierowce rajdowego samochodem starego?? bo raczej nie mężczyzną tylkjo gówniarzem.
Obi wan 16
Na światłach wycina brat (czy mój ojciec) większośc samochodów i to nie zawsze chodzi o to co masz pod maską tylko też o umiejętności.
Hondą ojciec jechał najszybciej 215 km na godzinę ale gadał że NIBY jeszcze by pociągnęła trochę więcej. Nie wszystkie mercedesy są takie full wypas:P Stare auta mają kopa jednak i wsadzić do nie jakieś nowe części to żaden problem. Ojciec gada że zmieni w końcu auto bo ma pieniądze odłożone i czas najwyższy. Ale jakoś cienko mu idzie sprzedaz tego auta:P nie chce sie pozbyć naszej Hondzinki:D Dlatego prawdopodobnie brat dostanie ją w spadku

[ Dodano: 2008-08-21, 23:32 ]
Mathew napisał:
tak, oni planuję tego.
Nie ma to jak polszczyzna:D
216l
2 bocje wspaniałe
2 bocje wspaniałe
-
- Rekin forum
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Mathew nie umie naszego 
MAks jak stary chce samochód to niech kupuje rtype, wtedy odstawia każdego ;]

MAks jak stary chce samochód to niech kupuje rtype, wtedy odstawia każdego ;]
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- kbtor
- Moderator
- Imię: Krzysiek
Kolejne posty zostały usunięte. Proszę trzymać się danego wątku i nie robić śmietnika.
-
- Rekin forum
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
ehh -.-januwek pisze:włożeniem do akfa
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 220
- Imię: Mati
jeden:
"teraz po przycince jest pusto goło jak po ataku bąbowym"
"teraz po przycince jest pusto goło jak po ataku bąbowym"
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 300
- Imię: Maciek
- Nazwisko: Kaznowski
- Kontakt:
Piwosz:
Akewa na razie puściutkie
Raperzu
Akewa na razie puściutkie
Raperzu
W pokrywie zawrze mozna zrobic miejsce poprzez wyciecie fragmentu,problem z glowy
Ostatnio zmieniony 2008-08-30, 11:26 przez Matthew, łącznie zmieniany 2 razy.
- marcin88
- Akwarysta
- Imię: Marcin
- Kontakt:
"Akwarium nie wygląda na 80L (77,5L z wymiarów) a to przez rośliny. Wydają się troszkę przypadkowo sadzone przez co nie ma żadnego podziału na palny," akwarium palne
:rotfl: :rotfl:

"Attero Dominatus Denique Interimo"
- Kazio
- Akwarysta
- Imię: Kazio
Mnie tu dawno niebyło musze sie poprawić
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- Kazio
- Akwarysta
- Imię: Kazio
Wiecie wiele osób sie obraża jak ktoś wpisze jego post tutaj ja się poporstu sam z tego śmieje bo jestem osoba która podchodzi do siebie i życia z dystansem
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]