filtr wewnetrzny
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: £ukasz
filtr wewnetrzny
mam pytanie odnosni filtra wewnetrznego firmy aqua szut turbo 8W,mozna wyciadnac rułke ktora wystaje ponad lustro wody i napowietrza dzieki niej zbiornik?chodzi o to zeby wystepowała sama filtracja bez pokaznych babelkow.czy tak moze to funkcionowac i czy nie stanie sie z tym nic?
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Re: filtr wewnetrzny
Tak może wystarczy tylko wylot skierować do góry i masz to samo ;)
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- Lunatic_86
- Stały bywalec
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
Niekoniecznie, chyba, że wodę kukiss21:), napowietrza napowietrzaczem.Suja pisze:tylko wylot skierować do góry
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Napowietrzacz nie napowietrza wody;]
Dopiero ruch tafli i pękające bańki powietrza to robią, czyli wystarczy skierować wylot z filtra w górę ;)
Dopiero ruch tafli i pękające bańki powietrza to robią, czyli wystarczy skierować wylot z filtra w górę ;)
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- Lunatic_86
- Stały bywalec
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
jeśli są drobne bąbelki tak jak naprzykład z kostki lipowej, to trochę ją napowietrzą, a co doSuja pisze:Napowietrzacz nie napowietrza wody
to się zgodzę, to najwięcej napowietrza.Suja pisze:Dopiero ruch tafli i pękające bańki powietrza to robią