SZOK! TEGO JESCZE NIE BYŁO!
Moderator: ModTeam
SZOK! TEGO JESCZE NIE BYŁO!
Ludzie !
jak to się mogło stać!
któregoś razu kupiłem bocje i była Normanie ubarwiona
minęło 2 tygodnie patrze a bocja co prawda jest ubarwiona ale tak słabo że widzę jej wnętrze!
:szok: widać w niej żołądek, linie struno grzbietową itp :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
ma jakieś 3 cm czy to normalne? :szok:
jak to się mogło stać!
któregoś razu kupiłem bocje i była Normanie ubarwiona
minęło 2 tygodnie patrze a bocja co prawda jest ubarwiona ale tak słabo że widzę jej wnętrze!
:szok: widać w niej żołądek, linie struno grzbietową itp :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
ma jakieś 3 cm czy to normalne? :szok:
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: Bogus³aw
- Kontakt:
Re: SZOK! TEGO JESCZE NIE BYŁO!
a co to za bocja ? może to w ogole nie bocja masz jakąś fotkę tego dziwaka ?
./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics ... .htm#92598 --- moje akwarium
./redir/http://aqwanarium.eakwarystyka.eu --- moja strona
Akwarysta trzeba się urodzić , akwarium kupić może każdy
bocja wspaniała fotek nie mam i nie dam
bo macie jakieś durne ograniczenia na forum
bo macie jakieś durne ograniczenia na forum
- lolek
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 126
- Imię: Karol
- Kontakt:
Co??? jakie ograniczenia? Bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcie tej ryby.Tofifi pisze:bo macie jakieś durne ograniczenia na forum
Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
mój aparat robi zdjęcia takie ze jak je spakuje to i tak nie wchodźi bo macie niegraniczenie do 200mb
po za tym raczej nie uda mię zrobić dobrego zdjęcia ale spróbuje jutro
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
:zdziwko:Tofifi pisze:bo macie jakieś durne ograniczenia na forum
Ja też. Ciekaw jestem, czy ona istnieje.lolek pisze:Bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcie tej ryby.
istnieje! mówię wygada tak jak każda tylko że ma tak mało intensywne ubarwieni że się prześwituje widocznie była wcześniej faszerowana jakimiś specyfikami co ją barwiły a u mnie ich nie dostaje więc blednie
-
- Zakręcony forumowicz
- Imię: Bogus³aw
- Kontakt:
ograniczenie do 200 mb ? żaden apart nie robi zdjec o takiej "wadze" poza tym jak nie wchodzi zmiejsz rozdzielczość w aparacie lub wystaw zdjecie na np fotosik albo wyslij do mnie mailem ja to zrobie oleq_30(malpa)tlen.plTofifi pisze:mój aparat robi zdjęcia takie ze jak je spakuje to i tak nie wchodźi bo macie niegraniczenie do 200mb
./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics ... .htm#92598 --- moje akwarium
tak?
po 1 ja zmniejszę rozdzielczość to nie będzie tego tak dobrze widać a po 2 to jak nawet zmniejszę rozdzielczość i spakuje to nadal się nie mieści!
Jurto będę próbował ale na SB już ktoś wspominał że widział takie bocje wiele razy
po 1 ja zmniejszę rozdzielczość to nie będzie tego tak dobrze widać a po 2 to jak nawet zmniejszę rozdzielczość i spakuje to nadal się nie mieści!
Jurto będę próbował ale na SB już ktoś wspominał że widział takie bocje wiele razy
-
- Zakręcony forumowicz
- Imię: dawid
- Kontakt:
Tak widziałem w zoologu chyba. Tyle, że tam nie mają za dobrych warunków żyjąc w 30 litrowym akwarium.
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Przepraszam zdjęcia na kompie powinny być robione 800x600 bo wiesz mało osób ma full HD ;)
Zresztą dobrze ze forum ma ograniczenia transfer się przynajmniej nie kończy problem jest taki wielki wrzucić fotkę na zewnętrzny serwer ;>
Zresztą dobrze ze forum ma ograniczenia transfer się przynajmniej nie kończy problem jest taki wielki wrzucić fotkę na zewnętrzny serwer ;>
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
-
- Stały bywalec
- Imię: Ewelina
- Kontakt:
A ma co jeść?? :zdegustowany: Ja bym bardziej stawiała w tym momencie na jakąś chorobę lub brak ślimaczków do jedzenia...Bocje ponoć bardzo często chorują na ospę rybią :kwasny: Ja miałam kiedyś jedną i po dwóch tygodniach niestety padła(właśnie na tą chorobę).Brak kolorów moim zdaniem to wynik bardzo osłabionego organizmu rybki...Tofifi pisze:minęło 2 tygodnie patrze a bocja co prawda jest ubarwiona ale tak słabo że widzę jej wnętrze!
widać w niej żołądek, linie struno grzbietową itp
ma jakieś 3 cm czy to normalne?
PS.Nie zauważyłam nigdy żadnych ograniczeń w kwestii wstawiania fotek :looka:
co ty chrzanisz! ma co jeść, ospy brak, ślimaczki zajada co najmniej 4 5 dziennie, do tego podkrada skalarom arterie
a ja ma 160L więc nie mało!
Kolego masz już 2 ostrzeżenia więc opanuj swój język troszkę, bo zrobimy Ci 3 tygodniowy urlop. Jeśli ktoś chce Ci pomóc to go nie obrażaj. lolek
a ja ma 160L więc nie mało!
bo wrzucasz mało ważące fotki! pff :looka:PS.Nie zauważyłam nigdy żadnych ograniczeń w kwestii wstawiania fotek :looka:
Kolego masz już 2 ostrzeżenia więc opanuj swój język troszkę, bo zrobimy Ci 3 tygodniowy urlop. Jeśli ktoś chce Ci pomóc to go nie obrażaj. lolek
Ostatnio zmieniony 2008-09-21, 07:57 przez Tofifi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
- Imię: Ewelina
- Kontakt:
Przepraszam jaśnie wielmożnego pana!!Starałam się pomóc!!Po drugie ja nie chrzanię-troszkę kultury :zly:Tofifi pisze:co ty chrzanisz! ma co jeść, ospy brak, ślimaczki zajada co najmniej 4 5 dziennie, do tego podkrada skalarom arterie
Nic nie pisałam o litrażu!!Tofifi pisze:a ja ma 160L więc nie mało!
Wiesz,nie każdego stać na taki fantastyczny aparat jaki masz Ty :hyhy:Tofifi pisze:bo wrzucasz mało ważące fotki! pff
Radź sobie sam...szkoda rybki :zdegustowany:
-
- Zakręcony forumowicz
- Imię: dawid
- Kontakt:
Ja wiem tyle, że 160l to i tak w sumie mało. Plus do tego dochodzą skalary, które również mają mało.
Twoja polszczyzna mnie dobija. Prze konwertuj plik do *PNG.Tofifi pisze: bo wrzucasz mało ważące fotki! pff :looka: