pilnie pomocy!!!!!!
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 8
- Imię: Jacek
- Nazwisko: D±browski
- Kontakt:
pilnie pomocy!!!!!!
witam, przed chwila zapalilem na chwile swiatlo w akwa zeby komus pokazac, mam w akwa skalary, mieczyki i kiryski. zobaczylem ze wszystkie rybki siedza przy dnie, skalary jakby mialy zdychac, wczesniej "wisialy" w powietrzu, teraz siedza przy samym dnie, mozna powiedziec ze leza na dnie, tak sie kiwaja na boki jakby z pradem wody. nie wiem czy spaly czy maja sie do zdychania. mieczyki tez po calym akwa plywaly a teraz przy sammym dnie ale juz bez takiego "odplywajacego" efektu. co moge zrobic??
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem 

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 8
- Imię: Jacek
- Nazwisko: D±browski
- Kontakt:
Re: pilnie pomocy!!!!!!
ok, uspokoiles mnie. rano zobacze czy wszystko bedzie ok. jak cos bedzie nie tak to znowu napisze. pozdrawiam
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem 

- lorddino
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 191
- Imię: Arek
- Kontakt:
Re: pilnie pomocy!!!!!!
spokojnie tak bywa niektóre ryby nawet barwę zmieniają jak się im światło wyłączy
a tak dokładnie to kolor ryby blednie ja mam tak z kosiarkami po wyłączeniu światła robią się prawi przeźroczyste
a tak dokładnie to kolor ryby blednie ja mam tak z kosiarkami po wyłączeniu światła robią się prawi przeźroczyste