Akwarium 112l - zakładanie
Moderator: ModTeam
- Drottnar
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: £ukasz
Re: Akwarium 112l - zakładanie
Tak, jak pisze Marcin - lepiej kupić lepszą kaskadę niż kiepski kubełek.
- Herdalis
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
czyli nawiązując do przedmiotu podanego w poprzednim poście, jest on kiepski ?
(moje słowa nie wzięły się z powietrza ponieważ wielu akwarystów którzy się wypowiadali na tym forum zaciekle powtarzało, że już lepiej kupić najtańszy kubełek niż jakiś inny filtr. Wystarczy wejść do działu z filtrami)
(moje słowa nie wzięły się z powietrza ponieważ wielu akwarystów którzy się wypowiadali na tym forum zaciekle powtarzało, że już lepiej kupić najtańszy kubełek niż jakiś inny filtr. Wystarczy wejść do działu z filtrami)
"Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
Popatrz kto z tego forum proponuje Ci najtańsze, kompletnie nie znanej firmy kubełki.Herdalis pisze:(moje słowa nie wzięły się z powietrza ponieważ wielu akwarystów którzy się wypowiadali na tym forum zaciekle powtarzało, że już lepiej kupić najtańszy kubełek niż jakiś inny filtr. Wystarczy wejść do działu z filtrami)
Wskaż mi jeden przykład.
Najtańszy, ale dobrej jakości/marki.
Przykład:
Eheim jest bardzo dobry, ale dość drogi, a np. JBL, czy Tetra dużo tańsza i jakościowo na wysokim poziomie.
Właśnie o tych tańszych kubełkach mówimy.
Oczywiście wybór jest twój. My mozemy tylko podpowiadać. ;)
- Herdalis
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Wiem, wiem. Doskonale Cie rozumiem. Jebao to nie jest może zbyt popularna firma jednak z tego co mi wiadomo (przeglądając forum) ma ten filtr kilka osób (miedzy innymi mariuszzawadzki, Michał i paru innych jest zainteresowanych tym filtrem). Miejmy nadzieje że nie będę żałował kupna. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. temat do zamknięcia
"Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."