ile ryby mogą pozostac same na karmniku automatycznym??
np takim KLIK
albo takim 2 KLIK
Karmnik automatyczny
Moderator: ModTeam
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Bart
Re: Karmnik automatyczny
e w zasadzie karmienie to tylko kilka dni nie wiem ile ale wydaje mi się ze na max 4-5 dni to wystarcza
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
zalezy na ile przegródek ma karmnik i na ile karmień jest ustawiony ;]
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
no tak ale jakby nie patrzeć to wystarczy na jakieś 4 dni max. poza tym karmienie to nie wszystko...
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Mała puszka tropicala ma 150 ml pokarmu
czyli masz połowę takiej puszki, ja co prawda inaczej na razie karmie ryby, ale mimo wszystko taka ilość pokarmu starczy mi na jakieś 2 tygodnie a nawet więcej ;]
Nikt nie mówił, że moje ryby są najedzone
czyli masz połowę takiej puszki, ja co prawda inaczej na razie karmie ryby, ale mimo wszystko taka ilość pokarmu starczy mi na jakieś 2 tygodnie a nawet więcej ;]
Nikt nie mówił, że moje ryby są najedzone

"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 206
- Imię: Karol
ja posiadam taki karmnik http://allegro.pl/item477969695_karmnik ... kazja.html
i musze poweidziec ze z tymi rzeczami to nie jest tak do konca ze mozna sobie wyjechac i miec w dupie caly baniak. otoz bywa tak ze pod wplywem wilgoci i ciepla zaklejaja sie drzwiczki przez ktore wylatuje pokarm. to jest dosc irytujace ale samego pokarmu przy pelnym ziorniczku i karmieniu 2 razy dziennie staracza na ok miesiac.
i musze poweidziec ze z tymi rzeczami to nie jest tak do konca ze mozna sobie wyjechac i miec w dupie caly baniak. otoz bywa tak ze pod wplywem wilgoci i ciepla zaklejaja sie drzwiczki przez ktore wylatuje pokarm. to jest dosc irytujace ale samego pokarmu przy pelnym ziorniczku i karmieniu 2 razy dziennie staracza na ok miesiac.