PS. szkodatych rotalek bo właśnie szukam

Moderator: ModTeam
Marcin przyda mi się trochę krytyki.marthinez pisze: Może trochę ostro napisane (jeżeli Cię uraziłem to sorry i oczywiście nie musisz mnie wcale słuchać)
W sumie to jest tak jak mówisz, czyli nie było ich gdzie trzymać. Filtr był w miarę dojrzały.marthinez pisze:Czemu ryby są już w zbiorniku? Stwierdzenie, ze nie miałeś ich gdzie trzymać mnie nie przekonuje i jest bez sensu.
O co ty mnie posądzasz?marthinez pisze: Jak długo świecisz? Jakie światło? Tak jak w opisie, pełna parą?
Została z po poprzedniej aranżacji? Dobrze dokupię roślin.marthinez pisze:MAŁA MASA ROŚLINNA - po co sadziłeś małego/dużego henia, eleocharis, rotalę?
Zawaliłem sprawę w 1 tygodniu.marthinez pisze:Nie wiń podłoża za glony. Po prostu źle z nim postępujesz.
A czyżby na początku w akwarium nie było więcej mikro jak makro?marthinez pisze:Żadna ekipa tu nie pomoże, a zwiększy tylko makro dla glonów
Oj nie nie nie.marthinez pisze:ZDECYDOWANIE BRAK CIERPLIWOŚCI.
A skąd wiesz, przecież masz AS.Thierry Henry pisze:A czyżby na początku w akwarium nie było więcej mikro jak makro?
Zostawię tą twoja interpretację luzemThierry Henry pisze:W sumie to jest tak jak mówisz, czyli nie było ich gdzie trzymać. Filtr był w miarę dojrzały.