Moderator: ModTeam
Na jedno wychodzi.Drottnar pisze:Nie, to nie pelia, tylko Lomariopsis lineata (Subwassertang)
Mamy mikro niedobory makro ;)kbtor pisze:Czyżby jakieś niedobory mikro, makro?
Dla mnie są bardzo podobne, nie wspominając o tym, że kompletnie mi się nie podobają. Dla mnie to chwast, którego czasami trudno się pozbyć. Pamiętam, że w poprzedniej aranżacji cały czas wybierałem kawałki pelii z innych roślin.Drottnar pisze:Nie na jedno
Jednym dawać za to warny, innym pozwalać. :kwasny: Gdzie tu konsekwencja?Drottnar pisze:A na podpis mam zgodę Michała. :p
Gdyby były jakieś zdjęcia.Drottnar pisze:A w ogóle to napisałbyś coś o całym zbiorniku, bom ciekaw krytyki.
Czarno - biało - zieloneDrottnar pisze:Jest tylko jedno czarno - białe.
Podobne są, to prawda. Pelia jest jednak drobniejsza. Mnie się wygląd bardzo podoba, a na dodatek jest to doskonałe miejsce dla młodziutkich krewetek, bo mogą w tym bezpiecznie żerować.marthinez pisze:Dla mnie są bardzo podobne, nie wspominając o tym, że kompletnie mi się nie podobają. Dla mnie to chwast, którego czasami trudno się pozbyć. Pamiętam, że w poprzedniej aranżacji cały czas wybierałem kawałki pelii z innych roślin.
Konsekwencja jest w regulaminie:marthinez pisze:Jednym dawać za to warny, innym pozwalać. Gdzie tu konsekwencja?
Ja, zanim dodałem link, zapytałem, czy mogę i Michał się zgodził. Jakbym nie zapytał, to nie mógłbym mieć pretensji gdybym dostał warna.§IV. PODPIS I EMBLEMATY
5. Zabrania sie umieszczania w podpisie bez zgody Administratora adresów innych For dyskusyjnych oraz jakichkolwiek treści reklamowych, w tym również odnośników do stron mogących zawierać tego typu informacje.
Były dwa. Nie wiem, czemu jedno zniknęło. Ostatecznie wybrałem najpewniejszą opcję umieszczenia obrazkówmarthinez pisze:Gdyby były jakieś zdjęcia.
Kwestia gustu. Ja mam inne zdanie, Ty masz inne. ;)Mnie się wygląd bardzo podoba, a na dodatek jest to doskonałe miejsce dla młodziutkich krewetek, bo mogą w tym bezpiecznie żerować.
Mimo wszystko promowanie innych for o tej samej tematyce jest dla mnie trochę śmieszne.Drottnar pisze:Ja, zanim dodałem link, zapytałem, czy mogę i Michał się zgodził. Jakbym nie zapytał, to nie mógłbym mieć pretensji gdybym dostał warna.
Roślinki w dobrym stanie. Krytyki nie będzie.Drottnar pisze:Czekam zatem na konstruktywną krytykę.
dlaczemu? Jak nie Ty to kto?marthinez pisze:Krytyki nie będzie.