Panowie i Panie co o tym sądzicie? Warto inwestować w takie coś:
http://www.allegro.pl/item494677752_bel ... 6500k.html
Chciałem zlikwidować u siebie w akwa (70l) pokrywę i zamontować coś takiego. Może ktoś miał doświadczenie z tego typ belkami? czy są warte swej ceny?
Dziekuję za opinię.
Belka 2x24W.Opinie.
Moderator: ModTeam
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
Re: Belka 2x24W.Opinie.
Powiem jedno. Jeśli miałbym możliwość postawienia akwa otwartego to zamontował bym taką belkę (lub HQI).studi78 pisze:Panowie i Panie co o tym sądzicie? Warto inwestować w takie coś
Moim zdaniem wygląda bardzo estetycznie.
Nigdy nie miałem takiej, więc nie napiszę nic z własnego doświadczenia, ale widziałem akwa z tymi belkami i właściciel bardzo polecał. ;)studi78 pisze:Może ktoś miał doświadczenie z tego typ belkami? czy są warte swej ceny?
-
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 2
- Imię: Kacper
W sumie płacisz tylko za wygląd. Równie dobrze można dać zwykłą belkę oświetleniową, taką ze sklepu z lampami bo chodzi tylko o oprawki i wtedy zapłacisz sporo mniej.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 300
- Imię: Maciek
- Nazwisko: Kaznowski
- Kontakt:
ale potem nie oglada estetycznieKaef pisze:W sumie płacisz tylko za wygląd. Równie dobrze można dać zwykłą belkę oświetleniową, taką ze sklepu z lampami bo chodzi tylko o oprawki i wtedy zapłacisz sporo mniej.
- JARECZEK
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 96
- Imię: Jarek
Belka estetycznie wygląda, świetlówki osobiście nie kożystam z narvy, ale słyszałem, że są przyzwoite. Jednak i tak wybrał bym sylvanie. Ilość światła jest odpowiednia. Ja bym kupował. Niestey oświetlenie to droga sprawa, zwłaszcza jak jest porządnie wykonane.
- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
studi78, lampa wygląda bardzo fajnie i wielu użytkowników jest z niej zadowolonych.. Cena też nie jest wysoka.
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzegorz
ja mam taka beleczkę w akwa 72l. Wyglada i działa bardzo ładnie.