obejrzyjcie!!!
warto...
http://pl.youtube.com/watch?v=KcRMe9iCu3A
world war III
Moderator: ModTeam
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Re: world war III
Ogólnie filmik jest super jest już kilka filmów pokazujących co sie dzieje na świcie i jak stany podpisują pakty etc. Koniec świata ogólnie miał być w 2012r. ale jest to już troszkę obalane bo powoli zaczynają sie już pojawiać daty po tym 2012 r. czyli stany planują coś dalej organizować ;)
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
a czy ktoś zauważył, że pierwszej minucie , 13 sekundzie pokazują WTC??? KTÓRYCH NIE MA OD DOBRYCH KILKU LAT? :/
-
- Rekin forum
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Tak i pokazują fragment z filmu project monster i co z tego.
Tu sie trzeba zagłębić troszkę w historię stanów i wiedzieć, że to oni wysadzili WTC, a nie arabowie etc. Stany mają podpisane pakty z prawie wszystkimi państwami na świecie w tym też z chinami. I ten koniec świata 2012 ma spowodować redukcję ludzi do 80 tys. ;) bo amerykańcom jest za ciasno na ziemi ;) A to wszystko planują z Chińczykami.
Tu sie trzeba zagłębić troszkę w historię stanów i wiedzieć, że to oni wysadzili WTC, a nie arabowie etc. Stany mają podpisane pakty z prawie wszystkimi państwami na świecie w tym też z chinami. I ten koniec świata 2012 ma spowodować redukcję ludzi do 80 tys. ;) bo amerykańcom jest za ciasno na ziemi ;) A to wszystko planują z Chińczykami.
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
no to żeś się ośmieszył! :kwasny: Zamachów na WTC było kilka naście a to co masz na myśli to pewnie fakt ze jacyś tam pseudo porywacze zaparkowali w podziemiach WTC furgonetkę z bombami co i tak nie nie narobiła większych szkód bo nie umieli rozplanować siły fali uderzeniowej a Samoloty rąbnęły bo to Arabowie je pilotowali jako zamach.Suja pisze:Tu sie trzeba zagłębić troszkę w historię stanów i wiedzieć, że to oni wysadzili WTC, a nie arabowie etc.
- marcin88
- Akwarysta
- Imię: Marcin
- Kontakt:
ludzie ten 2012 to bujda jest według kalendarza majów a ktoś się rypnął i ten 2012 był tak naprawdę 5 lat wcześniej prędzej z wybuchu gwiazdy(nie koniecznie naszej) albo z rozszerzania wszechświata epoki lodowcowej globalnego ocieplenia ludzie tyle tych zagład że nie sposób spamiętać :/Suja pisze:Koniec świata ogólnie miał być w 2012r
"Attero Dominatus Denique Interimo"