Moderator: ModTeam
Chciałbym mieć takie wejścia jak Ty :rotfl:jeden pisze:Akon spoko :] wiem ile dam za krewecie.. ale na pewno nie 4 stówkimyślisz że jak bym miał kupować to akwarium z całym wyposazeniem w normanym sklepie za normalne ceny to by mnie było na nie stać, albo inaczej czy nie było by mi szkoda kasy??
odpowiedż jest prosta... Jasne że bym nie miał tego akwarium ;)
Ankon, nie Akonjeden pisze:Akon
ankon91 pisze:Podziel się wejściami z forumowiczami
No wybrane produkty ADA jestem w stanie taniej. . . dużo taniej załatwić.. każdemu kto tylko wyrazi taką chęćmaciekdziuba pisze:Chciałbym mieć takie wejścia jak Ty
Podaj przykłady.jeden pisze:No wybrane produkty ADA jestem w stanie taniej. . . dużo taniej załatwić
hehe, no co Ty.. dopiero tydzień minąłMariusz86 pisze:Pokaż obecne zdjęcia ... Rotala już przy powierzchni?
Wspominałem już o tymdzidek1983 pisze:Pisałeś już coś o rybach jakie chcesz wpuścić, bo nie zauważyłem?
jakoś vallisneria mnie nie kręci.. ale kto powiedział że to nie będzie nature...dzidek1983 pisze:Nie myślałeś o takiej aranżacji z vallisnerią zamiast tych łodygowców?
Tak aby uzyskać bardziej nature niż holland
O ile się nie mylę Piotr ma lampy firmy Hailea.ades pisze:Możesz mi podpowiedzieć jakie oprawy masz na akwarium?