Konkurs literacko-wiedzowy
Moderator: ModTeam
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Konkurs literacko-wiedzowy
Niniejszym ogłaszamy organizacje konkursu wg zasad jak poniżej. Zapraszamy wszystkich chętnych !
1. Konkurs ma na celu wyłonienie najciekawszego artykułu dotyczącego ogólnie i jak najszerzej pojętej akwarystyki. Czyli można opisać np. leczenie albo konstrukcje DIY, ale również piękno podwodnego świata czy własne doświadczenia akwarystyczne. Brać w nim udział mogą wszyscy użytkownicy forum, zarówno stare rybska, jak i młody narybek.
2. Plagiaty i prace "kopiuj&wklej" będą bezwzględnie tępione i piętnowane na forum.
3. Błędy językowe i ortograficzne maja istotny wpływ na ocenę pracy.
4. Konkurs jest organizowany w cyklu miesięcznym, czyli macie 12 szans w roku na zwycięstwo.
5. Każdy może zgłosić do 3 prac w każdym miesiącu.
6. Prace będą oceniane przez jury w składzie #Moderatorzy i #Admin
7. Przewidziane nagrody:
- miejsce I przyklejona publikacja w nowym dziale "Prace konkursowe" i adnotacja o byciu laureatem w danym miesiącu dodana do sygnatury
- miejsce II - publikacja w nowym dziale "Prace konkursowe" i adnotacja o zajęciu II miejsca w danym miesiącu dodana do sygnatury
- ewentualne wyróżnienia wg uznania jury
8. Na koniec każdego kwartału spośród wszystkich zwycięzców zostanie wybrana osoba, która w ten sposób zasłużyła na przyjęcie do grupy #Akwarysta lub, w wypadku osób już należących, innym zaszczytnym na forum wyróżnieniem.
9. Za organizację i przebieg konkursu odpowiada #maol, proszę do niego kierować wszystkie pytania, propozycje i sugestie.
10. Prace konkursowe zamieszczamy w dziale "Artykuły", informując w miarę możliwości również #maola na PW.
11. Ponieważ znaleźli sie sponsorzy, drobne nagrody rzeczowe są również przewidziane, np. piękne roślinki. O przyznaniu nagrody będziemy informować przy wyborze pracy.
No to do roboty :-)
1. Konkurs ma na celu wyłonienie najciekawszego artykułu dotyczącego ogólnie i jak najszerzej pojętej akwarystyki. Czyli można opisać np. leczenie albo konstrukcje DIY, ale również piękno podwodnego świata czy własne doświadczenia akwarystyczne. Brać w nim udział mogą wszyscy użytkownicy forum, zarówno stare rybska, jak i młody narybek.
2. Plagiaty i prace "kopiuj&wklej" będą bezwzględnie tępione i piętnowane na forum.
3. Błędy językowe i ortograficzne maja istotny wpływ na ocenę pracy.
4. Konkurs jest organizowany w cyklu miesięcznym, czyli macie 12 szans w roku na zwycięstwo.
5. Każdy może zgłosić do 3 prac w każdym miesiącu.
6. Prace będą oceniane przez jury w składzie #Moderatorzy i #Admin
7. Przewidziane nagrody:
- miejsce I przyklejona publikacja w nowym dziale "Prace konkursowe" i adnotacja o byciu laureatem w danym miesiącu dodana do sygnatury
- miejsce II - publikacja w nowym dziale "Prace konkursowe" i adnotacja o zajęciu II miejsca w danym miesiącu dodana do sygnatury
- ewentualne wyróżnienia wg uznania jury
8. Na koniec każdego kwartału spośród wszystkich zwycięzców zostanie wybrana osoba, która w ten sposób zasłużyła na przyjęcie do grupy #Akwarysta lub, w wypadku osób już należących, innym zaszczytnym na forum wyróżnieniem.
9. Za organizację i przebieg konkursu odpowiada #maol, proszę do niego kierować wszystkie pytania, propozycje i sugestie.
10. Prace konkursowe zamieszczamy w dziale "Artykuły", informując w miarę możliwości również #maola na PW.
11. Ponieważ znaleźli sie sponsorzy, drobne nagrody rzeczowe są również przewidziane, np. piękne roślinki. O przyznaniu nagrody będziemy informować przy wyborze pracy.
No to do roboty :-)
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 1250
- Imię: maciej
- Kontakt:
Re: Konkurs literacko-wiedzowy
ja tam nie wiem o co wam chodzi jakis kontakt do was jest. ta strona jest dla dzieci czy co ?
-
- Administrator
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Michał
- Nazwisko: Kryński
- Kontakt:
mietki, w tym wypadku nie za bardzo rozumiem czego ma się tyczyć Twój post... Można poprosić o rozwinięcie myśli?
jakis kontakt do was jest.
Michał
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 283
- Imię: Mateusz
Heh dopiero zauważyłem konkursa zaraz biorę sie za pisanie o rybkach amazoni byłem i może nawet zamieszczę swoje fotki pozdrawiam
- maol
- Moderator
Tak dla przypomnienia i rozruszania - nasz konkurs ciągle trwa, jedna ostatnio cos nie widzę żadnych zgłoszonych prac, a szkoda, bo Danio12345 dostał ostatnio naprawdę fajne nagrody - testy i osprzęt.
Nie ma więcej chętnych?
Nie ma więcej chętnych?
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: dawid
- Kontakt:
Lepiej zróbcie konkurs na logo forum 

I Still Haven't Found What I'm Looking For
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Na logo forum jest, się męczyłem nawet, próbowałem dogodzić wszystkim, ale jak adminowi się podoba logo innej strony to sorx xD
- Piwosz
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 216
- Imię: Konrad
- Kontakt:
Jak tak ładnie zapraszasz to może coś tam napisze....maol pisze:Nie ma więcej chętnych?
A i czy może być to fotorelacja z zakładania akwarium? Oczywiście wszystko pięknie opisane z dużą ilością zdjęć....
- maol
- Moderator
Pewnie że może byc.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
czy konkurs jeszcze trwa? będę przerabiał standartową pokrywę na 112L aqa profil z 2x 19W T8 na 4x24W T5. Jeśli jeszcze trwa, to zamieściłbym dokładny opis "krok-po-kroku" w miarę przyjemnej formie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
metodo EI - nadchodzę
- maol
- Moderator
Dla wszystkich zainteresowanych: konkurs trwa nieustająco. Jedynym ograniczeniem jest ilość napływających prac. W tym momencie, od ostatnich rozstrzygnięć pojawiło się jakieś 10 nowych propozycji, i wkrótce dokonamy ponownych rozstrzygnięć. Myślę, że na początku września sprawimy komus z uczestników miłą niespodziankę.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 126
- Imię: Wojciech
- Nazwisko: Szraga
- Kontakt:
Czy konkurs trwa? gdzie nadsyłać prace?
Pisząc poprawnie post wyrażasz szacunek do osób go czytających.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
maol pisze:Dla wszystkich zainteresowanych: konkurs trwa nieustająco.
metodo EI - nadchodzę
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Mateusz
pytanko czy konkurs jeszcze trwa?
pytam bo ostatni post był ponad 1,5 roku temu...
pytam bo ostatni post był ponad 1,5 roku temu...
- maol
- Moderator
Końca nikt nie ogłosił - a więc ciągle trwa 

Złote ciacha come back
Złote ciacha come back