Kiedy nowe zdjecia?
Moderator: ModTeam
- matmax426
 - Zakręcony forumowicz
 - Pojemność akwarium: 82
 - Imię: mat
 - Nazwisko: mam :)
 - Kontakt:

Re: Kiedy nowe zdjecia?
abstrachujac panie Grzegorzu kiedy mozemy sie spodziewac jakis zdjec panskiego zbiornika?

- 
				Slanter
 - Przyjaciel forum
 - Pojemność akwarium: 0
 - Imię: Grzegorz

:padam:  na kolanach! Nie jestem panem Grzegorzem!  Grzesiek wystarczy  ;)  Zbiornik dojrzewa. gdy bede juz z niego zadowolony to oczywiscie wrzuce pare zdjec :-)

- matmax426
 - Zakręcony forumowicz
 - Pojemność akwarium: 82
 - Imię: mat
 - Nazwisko: mam :)
 - Kontakt:

OK Grzesiek ;)
czyli znowu musimy czekać na efekt koncowy a fajnie by było zobaczyc jak przebiega proces twozenia oraz dojrzewania twojego zbiornika, no chyba ze to tajemnica ;) (zapewne jakies magiczne triki dzieki kturym rosliny Ci pięknie rosną)

czyli znowu musimy czekać na efekt koncowy a fajnie by było zobaczyc jak przebiega proces twozenia oraz dojrzewania twojego zbiornika, no chyba ze to tajemnica ;) (zapewne jakies magiczne triki dzieki kturym rosliny Ci pięknie rosną)
- 
				Slanter
 - Przyjaciel forum
 - Pojemność akwarium: 0
 - Imię: Grzegorz

Nie, zadna tajemnica.  Fotografuje przebieg caly czas gdyz zdjecia pomagaja mi w planowaniu.  Nie zamieszczam przebiegu w trakcie glownie dlatego, ze moze sie zdarzyc iz zmieniam plan albo cos mi wypadnie i zaniedbam zbiornik.  Wszystko sie wtedy deaktualizuje i pozostaje nieskonczona prezentacja.  Zamieszcze wiec przebieg i koncowy efekt razem w jednym poscie.