Posiadacze filtra gąbkowego.
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Piotrek
Posiadacze filtra gąbkowego.
Pisze w imieniu mojego kolegi który jest nowym akwarystą. Prosze wszystkich posiadaczy filtrów gąbkowych w akwariach do 60 l o konkretną wypowiedz na temat tych filtrów które modele bedą najlepsze do 50 mojego znajomego obsada 4 neonki , 1 glonojad ,2 tetry, 3 bystrzyki, 2 kiryski.Z góry dziękuje za odpowiedz.
- danielek001
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 375
- Imię: Daniel
- Nazwisko: Majewski
Re: Posiadacze filtra gąbkowego.
Taka głowica http://www.amekon.pl/x_C_I__P_29511777- ... _onet.html
do tego wsadź duża gąbkę i będzie ok, mam taki akurat w 50l daje radę bezproblemowo.
do tego wsadź duża gąbkę i będzie ok, mam taki akurat w 50l daje radę bezproblemowo.
-
- Nowicjusz
Wiesz mój znajomy jest z tych czasów dawnych i tylko filtry gąbkowe napędzae powietrzem wchodzą w grę.Widziałem ich dużo w internecie nawet z atmana były.A co sądzicie o filtrach delfin tropicala.
- Lunatic_86
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
Aquael (sam używam i nie nażekam), eheim też niczego sobie, ale ten glonojad będzie brudził w tak małym akwa i radzę się go pozbyć, według mnie obsada wogóle nie dobrana, a co do filtrów może jednak kaskada zamiast wewnętrzenego, nie będzie zajmować miejsca i zawsze to lepsza filtracja.
-
- Nowicjusz
Zachęciłem go aby kupił aquela Turbo FIltr 350 taki jak ja mam i wreszce dał się przekonac do aquela.Dzięki za wypowiedzi.