Hehe... Wejdzie... No cuż dam go na bocznej ściance, będzie to może nie ładnie wyglądało, ale zawsze troszkę miejsca w akwa zyskam. Ok. Z tyłu mam 13 cm, a z boku 16. Tyle problemów z tym filtrem :kwasny: ... Jeszcze znalazłem takie cudo:
http:www.allegro.plitem520340962_filtr_zewnetrzny_kaskada_500_120_200l_aquaszut.html
Na AquaSzuta, tego co teraz mam (8W) nie narzekam, wszystko ładnie chodzi tylko dużo miejsca zajmuje :zalamany: .
Ok. Teraz tak... Znalazłem już kilka Filtrów, który najlepszy?
- FZN - 1
- Aqua Szut Kaskada N300
Ps. Czy HBL'e są dobre? Chyba, że jest jeszcze jakiś, dobry...o którym nie wiem... Spoko mniejsca mam dość teraz.
Filtr Cyclone External Filter CY-20
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Filip
Re: Filtr Cyclone External Filter CY-20
A ja sie moge wypowiedziec na temat tego filtra cy-20 pozytywnie mam go juz 4 miesiace i jestem zadowolony wiadmo pierwsze co zrobiłem to wymieniłem wkłady bo wegiel był mi zbedny i zastapiłem go wypaloan glinka. Poaztym musialem wymienic węże gdyz był zatwarde. Uwaza ze jest to dobra alternatywa do małych zbiorniczkow (ja mam 30l) cena niejst zanatto wygórowana. Jedyny mankament jego to wysokosc podnoszenia slupa wody. Wedlug instrukcji to 40cm liczac od wylotu filtra do konca wezka. Wedglug mojego testu wynosi to 50cm wiec nie wiem czy bedzie dobrym rozwiazaniem postawic go w szawce pod akwarium. Ja trzymam go za akwarium i nie mam wiekszych problemow.
Szczerze go polecam do małych biorniczkow.
Szczerze go polecam do małych biorniczkow.