obsada: para wyrosnietych skalarow, parka pyszczakow red-red, 2 pary molinezji zaglopletwych, parka ramirezek, 20x neon czerwony, para glonojadow + kilkanascie małych glonojadkow...
wszystko zyje w zgodzie od ponad roku...

Moderator: ModTeam
Też mam takie wrażenie a nawet że wszystkie.Thierry Henry pisze:Czy oby niektóre rośliny nie są sztuczne?
Jeden z moich skalarów też miał taki ogon. Od zawsze.kbtor pisze:A mnie się podoba ogon tego skalara i niech nikt mi nie wciska że to taki gatunek.
Bo tak pewnie jest.mlodyakwar pisze:Też mam takie wrażenie a nawet że wszystkie.
Zobaczcie, że na tej żabienicy na środku widać uszkodzony liść. To nie jest sztuczna roślina ;) Pozostałe też wyglądają mi na prawdziwe raczej. Może podkolorowane.marthinez pisze:Bo tak pewnie jest.mlodyakwar pisze:Też mam takie wrażenie a nawet że wszystkie.
Zobaczcie, że na tej żabienicy na środku widać uszkodzony liść. To nie jest sztuczna roślina ;) Pozostałe też wyglądają mi na prawdziwe raczej. Może podkolorowane.[/quoteDrottnar pisze:marthinez pisze:Bo tak pewnie jest.mlodyakwar pisze:Też mam takie wrażenie a nawet że wszystkie.
Raczej nie. Chyba, że kolega jest po studiach na grafice.kbtor pisze:fotomontaż
Dokładnie to jedna roślinka, a reszta plastik.Bohdan pisze:Czego przykładem są zdrowe, niezaglonione roślinki,