0 tydzień (1 dzień)

Moderator: ModTeam
według mnie jedyny mankament to to ze kamienie sa troche maleThierry Henry pisze:Iwagumi z tego nie będzie za ciekawe. Jakoś tak na odwal ułożone podłoże i kamienie.
Zobaczymy...
Za prosto no ale jak tak chciał to już jego sprawa. :]matmax426 pisze:podloze ułożone na odwal sie? niby gdzie?
Podłoże nie zostało ułożone na odwal się i jeśli byś się trochę uważniej poprzyglądał to byś zauważył różnice w poziomach:Thierry Henry pisze:matmax426 napisał/a:
podloze ułożone na odwal sie? niby gdzie?
Za prosto no ale jak tak chciał to już jego sprawa.
"Zobaczymy" ...Thierry Henry pisze:Iwagumi z tego nie będzie za ciekawe. Jakoś tak na odwal ułożone podłoże i kamienie. :kwasny:
Zobaczymy...
Thierry Henry pisze:Iwagumi z tego nie będzie za ciekawe
Mimo minimalizmu, coś więcej zielonego. Wiem, że się rozrośnie, ale chyba nie aż tak, jak to sobie wyobrażamMariusz86 pisze:powiązane z asymetrią minimalizmem
rightankon91 pisze:I jakoś ciemne tło mi nie pasuje to tego akwa... Pomyśl nad białym
Ok spróbuje go przesunąć i zobaczyć jak to będzie wyglądało ...dzidek1983 pisze:duży kamień 2 cm w lewoserio
Utricularia graminifolia, ale nie wiem czy mi ruszy ... Wściekam się bo ta roślina ma takie małe korzonki, że nie ma jak tego umieścić w podłożu .. Myślę żeby zamienić tą roślinę na małego henia ..dzidek1983 pisze:to małe coś (co to jest?)