wiec tak znajomy mnie zle zrozumial odnosnie hodowania ryb prze zemnie ja mam slodko wodne.
a on przywiozl mi 4 szt, na prezent morskie blazenki jak mam je przetrzymac bo chce je dac mojemu znajomemu ktory bedzie na nowy rok jest akwarysta i ma morskie.
lecz jest za granica inie mam nr,
jak je do sylwestra przetrzymac prosze o info.
w obrebie moim brak skl. akwarystryki morskiej
walbrzych
morska akwarystyka powazny problem bardzo pilne!
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 700
- Imię: heniek
morska akwarystyka powazny problem bardzo pilne!
Ostatnio zmieniony 2010-01-15, 19:46 przez heniekpalka, łącznie zmieniany 1 raz.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: morska akwarystyka powazny problem bardzo pilne!
Obawiam się, że nie ma szans. Nie mając doświadczenia i sprzętu nie przetrzymasz tych ryb przez tydzień. Szukaj szybko akwarysty morskiego który będzie chciał wziąć te ryby albo pogódź się z ich nieuchronną śmiercią.
P.S. Jak zwykle w takich wypadkach napiszę - człowiek, niezależnie jak miły i jak spokrewniony, który daje jakiekolwiek zwierzę w prezencie, to co najmniej idiota. I trzeba mu to w oczy powiedzieć.
P.S. Jak zwykle w takich wypadkach napiszę - człowiek, niezależnie jak miły i jak spokrewniony, który daje jakiekolwiek zwierzę w prezencie, to co najmniej idiota. I trzeba mu to w oczy powiedzieć.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back