Ważne: Co stało się neonce?
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kasia
Ważne: Co stało się neonce?
Otóż moja neonka pływa tak, że tylna płetwa spada jej w dół więc można powiedzieć, że na skos. Co o tym świadczy? Czy zraniły ją inne neonki (mam same neonki i glonojada który raczej nie je ryb
) a może uszkodziła się prze coś w akwarium czy coś. Proszę o pomoc. Czy mogę coś zrobić w tej sytuacji?

- KeriannaRotkiw
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Anna
- Kontakt:
Re: Ważne: Co stało się neonce?
WITAJ KASIU
TO świetne forum i mnóstwo miłych pomocnych ludków.
Ale na początek to nie ma glonojadów a są zbrojniki
Zaraz doświadczeni forumowicze Cię zjedzą
Wybierając odpowiednie fora uzyskasz najszybciej i najpełniejsze odpowiedzi. Ten wątek powinien znaleźć się w "Lecznica"
Nim ktoś mądry będzie potrafił Ci pomóc musi poznać tajemnicę Twojego zbiornika:
ile litrów, kiedy zalany, ile dojrzewał, jakie parametry (temp itd), jakie sprzęty, ewentualnie dekoracje, jaka obsada, jakie i ile roślin i od kiedy neonek zachowuje się inaczej
Powodzenia
TO świetne forum i mnóstwo miłych pomocnych ludków.
Ale na początek to nie ma glonojadów a są zbrojniki

Zaraz doświadczeni forumowicze Cię zjedzą

Wybierając odpowiednie fora uzyskasz najszybciej i najpełniejsze odpowiedzi. Ten wątek powinien znaleźć się w "Lecznica"
Nim ktoś mądry będzie potrafił Ci pomóc musi poznać tajemnicę Twojego zbiornika:
ile litrów, kiedy zalany, ile dojrzewał, jakie parametry (temp itd), jakie sprzęty, ewentualnie dekoracje, jaka obsada, jakie i ile roślin i od kiedy neonek zachowuje się inaczej

Powodzenia

przyjmę każdą ilość wszelkich plastikowych nakrętek dla tego oto słodkiego malucha
www.julian.sos.pl
www.julian.sos.pl