na sygnaure dałbym akwarium akwarybki ;) (bardzo mnie się podoba

Moderator: ModTeam
Yyyy mam usunąć tą fotkę stamtąd?kbtor pisze:Czyżbym tam widział nutkę własnego bajorka :zly:
A moje prawa autorskie :zly:
Sam nie wiem, może być tak że przez 2-3sek. będzie po prostu białe (lub inne ustawione) tło, zanim się wczyta.kbtor pisze:Mnie się podoba, tylko czy taka grafika nie spowolni wczytywania? już teraz z tym bocznym panelem trochę długo się ładuje
Proponuję odświeżyć link.marthinez pisze:Tylko czemu nie ma tam mojego baniaka? :hyhy:
No właśnie, o pomysł jest najgorzej, nie dość że trudno coś fajnego wymyślić to jeszcze pasowało by żeby było to oryginalne.matrix82 pisze:P.S matrix82 Gratuluję fajnego pomysłu na banner
No i tu się pojawia problem ponieważ może spowodować wolniejsze działanie forumkbtor pisze: Mnie się podoba, tylko czy taka grafika nie spowolni wczytywania? już teraz z tym bocznym panelem trochę długo się ładuje![]()
Nie ma sprawy, mogę dodać.Michał pisze: Jedynie pod napis e-akwarystyka myślę że przydało by się jakieś tło z przezroczystością np 50-70%.
Będą, tz morskie na pewno.Akwarybka pisze:Ja też bym wolała gdyby do banera dołożyć jeszcze zbiorniki morskie i malawi/tanganika