Nowe akwarium dobór szafki sprzętu

Moderator: ModTeam

xMisiek
Nowicjusz
Pojemność akwarium: 0
Imię: Krystian

Nowe akwarium dobór szafki sprzętu

Post autor: xMisiek » 2012-06-17, 16:01

Witam przymierzam się do założenia zbiornika około 200l lub 240l.Mam do Was masę pytań przy doborze sprzętu.
Znalazłem na allegro sklep internetowy który jest w miarę blisko mnie,żebym mógł sam osobiście odebrać wszystko.
Powiedzcie mi co myślicie o tym zestawie,cena jest przystępna,ale martwi mnie ta szafka,czy wytrzyma taki ciężar klik
Do tego filtr kubełkowy wiem,że chiński ale ma dobre opinie klik i jeszcze jeden wewnętrzny klik i oczywiście jeszcze grzałka itp ale to mały problem;]
Jeśli sadzicie,że szafka nie wytrzyma to znalazłem mocniejsza tak mi się wydaje,lecz już troszkę drożej niż chce(wiadomo nikt na pieniądzach nie śpi) szafka szafka no i akwarium można dać większe ciut więc akwarium
Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Awatar użytkownika
ankon91
Akwarysta
Pojemność akwarium: 54
Imię: Andrzej
Kontakt:

Re: Nowe akwarium dobór szafki sprzętu

Post autor: ankon91 » 2012-06-26, 10:59

Szafka ciężar wytrzyma, tak jest skonstruowana, żeby wytrzymała ciężar akwarium, z którym jest w zestawie. Zawsze możesz z tyłu sobie ją wzmocnić, ale powinno być OK.

Co do opcji drugiej, to chyba jest taka sama cena, no, 3 złote więcej (pierwsza opcja 714, druga 717), nie przesadzaj, chyba znasz odpowiedź ;)
[31,50] Green Paradise
Mrozy, mrozy...

ODPOWIEDZ