Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam!
Mam zapytanie do was a mianowicie mam zamiar kupna filtra TETRA EX 1200 do 200l akwarium możecie coś na temat tego filtra mi podpowiedziec??? czy może polecacie jakiś inny może lepszy... tańszy.... albo nie wiem sam
Tańszy byłby chyba ELITE, albo jakieś chińskie badziewie za przeproszeniem. Tetra jest dobrą firmą i jeżeli filtr ma być nieużywany to moim zdaniem jest to dobry wybór
Zawsze znajdzie się negatywna opinia - warto je oczywiście brać pod uwagę, ale w granicy rozsądku.
Nie denerwuj się, tetra naprawdę nie robi byle czego
Co do tery. Posiadam ten filtr ale model mniejszy bo EX 700, u mnie chodzi od 2008 roku wyłączany tylko na czyszczenie, bez zarzutów. Mogę śmiało polecić tą firmę.
Mam Jbl e700 . Powiem tak bardzo dobry filtr godny polecenia. Serwis mają naprawdę dobry. Szybko załatwiaja sytuacje . Filtry Jbl łatwe w uzytkowaniu czyszczeniu , no we wszystkim . Mogę śmiało polecić. Więc moja rada bierz jbl'ka ;)
dzięki wielkie chyba jednak kupie jbl e 1501 zamiast tetry ex 1200 sam nie wiem jeszcze jak dojdzie do zakupu to napisze ale to tak jeszcze ok miesiaca,,,,, bo ja jestem w belfascie a filterek musze z naszej kochanej polski sciagnac