danio malabarskie
Moderator: ModTeam
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: danio malabarskie
Moim skromnym zdaniem, i tak, i nie
Tak - z takim zestawem ryb możesz go mieć. Nie - bo w w tych 65l powoli robisz zupę rybną. Masz już stadko razbor, platki, piskorki, ślimaki, małże... Ma być jeszcze harem bojownika, potem pewnie żabka, żółw i struś. Tak się nie da. Za małe akwarium.

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Izabela
Litrów jest 72 aktualnie i specjalnie kombinuję nad obsadą teraz żeby juz więcej nic nie było dobierane.
Żabka - chyba Ty, nie bedzie ego w moim akwa
Żółwie mam już, fakt że nie w akwa, ale chwalić Boga już sobie żyję ze mną te 24 lata...
Strusie mi się zdecydowanie nie podobają więc nie ma ryzyka
Pytanie zasadnicze - ile piskorków? Jak dla mnie może być 1 ale czy tak może być dla piskorka?
Żabka - chyba Ty, nie bedzie ego w moim akwa

Żółwie mam już, fakt że nie w akwa, ale chwalić Boga już sobie żyję ze mną te 24 lata...
Strusie mi się zdecydowanie nie podobają więc nie ma ryzyka

Pytanie zasadnicze - ile piskorków? Jak dla mnie może być 1 ale czy tak może być dla piskorka?
-
- Moderator
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: M.
- Kontakt:
To czy możesz trzymać galaxy z bojownikiem zależy od charakteru bojownika. Możesz trafić na bardzo spokojny okaz, który nawet krewetki się nie tknie, a możesz trafić na killera, który będzie chciał mordować wszystko co napotka - z bojownikami mam troszkę do czynienia i naprawdę wiem na co stać te ryby