No ja cos tam poczytałam ale powiem ze jak ma sie dwie córki male to i jak sie czyta gdzie słysze jak krzycza to jakos SKUPIENIE uwagi mi nie wychodzi
No ja jak na razie wywaliłam pieniadz na bezsensowna ozdobe z ceramiki-chociaz imituje konar drzewa dosc solidnie.'Chciałam włozyc tylko ozdoby naturalne ale córki wybrały cos od siebie.
Ale obiecałam córkom(3 i 6 lat) ze bedzie NASZE wspolne akwa.No i mialy cos wybrac i musze słowa dotrzymac.mam z łupka zrobione mini grote(mąz kleił a łupek dostal),konar za qrcze 79 zł masakra,kokosa .I córki wybrały wulkan a druga aby bombelki z niego leciały.
Niestey kaski nie wystarczyło na wulkallub korzen z drewna do którego sie włzoy leda z bomblami-a i córka powiedziala ze ma byc taki i juz.
No musze słowa dotrzymac

:) ale lepsze to niz jakies koloroe żabki ceramiczne

:)pocieszam sie

.
kaske wydałam na rosliny które zmarniały 3 sztuki .Padło mi 3 rybki.Dwie mi wyskoczyły.
Ale jesli chodzi o to ze musze swiatlo zmieniac i podlicze to i tak nie jest żle,bo mi sie oplacalo kupic zestaw akwa i osobno dokupic lepszy filtr.Osobno wyszło SPOOORO.
No ale chciałam miec akwa z ładnymi roslinami i mam zamiar nawet rotale walichii i vietnam hodowac za jakis czas

a moze sie uda