Czesc. Chcialem sie przywitac na "naszym" forum. Akwarysta jestem bardzo krotko, ale zamiar zalozenia akwarium mialem juz od dawna, ale niestety nie mialem warunkow ze wzgledu na czeste przeprowadzki. Zaczalem od kuli ktora okazala sie nieporozumieniem, wiec pytajac znajomych i szperajac na tablica.pl dorobilem sie malego aqua w postaci 25l z wyposazeniem tj. Maly filterek,grzalka, bez lampy. Ze wzgledu na to ze jestem osoba z podejsciem:podoba mi sie- musze to zmienic. po kilku dniach dokupilem lampe, kamienie itp.
Po 2 tyg bylo mi malo i mam teraz 105l akwarium z pokrywa i lampa,filtrem Aquael Fan, grzalka Aquael, kamienie duze,srednie i drobne, 2 rosliny. Żyjaca zawartosc mojego akwarium to: Harem bojownika(1+2), para mieczykow, 3 kiryski, 5 neonkow inez, 3 bystrzyki. To tyle informacji o mnie. Ze wzgledu ze juz wielokrotnie zagladalem na to forum w poszukiwaniu odpowiedzi, dolaczam do niego, aby dzielic sie doswiadczeniami i liczac na Wasze porady. Pozdrawiam wszystkich czlonkow! Witajcie!
Nowy akwarysta ze Szczecina
Moderator: ModTeam