Witam,
Właśnie urządzam akwarium, ponad 100l. pojemności. Mam w nim już 4 rybki - Tetra Color. Niestety dopiero po zakupie dowiedziałam się, że są ona sztucznie farbowane, ale trudno, skoro je już kupiłam to przecież ich nie zabiję... Początkowo miały one trafić do mojego prawie urządzonego akwarium (z welonami, gupikami, kiriskami i glonojadem, pani w sklepie zoologicznym twierdziła, że rybki będą się "dogadywać"), ale są zbyt agresywne w stosunku do moich rybek.
Dlatego przygotowałam dla nich drugie akwarium, ma ono ponad 100l. pojemności, mam tylko problem z uzyskaniem informacji na temat tych ryb, interesuje mnie przede wszystkim, z jakimi rybami mogę je połączyć?
Pozdrawiam,
obsada akwarium ponad 100l.
Moderator: ModTeam
-
- Moderator
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: M.
- Kontakt:
Re: obsada akwarium ponad 100l.
A mogłabyś podać wymiary akwarium?
BTW. welony, gupiki, kiryski i glonojad (jaki? zbrojnik niebieski?) to nie jest najlepsze połączenie w ogóle, a jeszcze nie wiadomo w jakim litrażu są trzymane.
BTW. welony, gupiki, kiryski i glonojad (jaki? zbrojnik niebieski?) to nie jest najlepsze połączenie w ogóle, a jeszcze nie wiadomo w jakim litrażu są trzymane.
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Kamil
Re: obsada akwarium ponad 100l.
to że tetry są sztucznie barwione, to nie znaczy że stracą kolor, moje miały kolor cały czas