dzieńdobrywieczór
parę dni temu zamówiłem akwarium 126 litrowe + filtr i grzałka na Allegro o takie:
http://www.allegro.pl/item209330012_akw ... szawa.html
No i teraz szukam informacji nt zakładania akwarium. Gratulacje dla adminów za tak wysokie zaindeksowanie forum na google, szkoda że jeszcze portal nie działa. Jakoś nie widzę w miarę sensownego portalu o tej tematyce, jak znacie jakieś to proszę o linki.
Może to trochę bez sensu zadawać takie pytania po fakcie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć co o tym sprzęcie myślicie? Najbardziej interesuje mnie opinia o tym filtrze, jak często trzeba go czyścić, wymieniać wkłady węglowe itd.
Na początek zamierzam założyć akwarium zimnowodne i trzymać w nim rodzime gatynki jakie uda mi się złapać. (okonie, różnaki, cierniki, uklejki, płotki i takie tam)
pozdrwawiam wszystkich grupowiczów :-)
bry
Moderator: ModTeam
Re: bry
BRY :!:JohnyMo pisze:Może to trochę bez sensu zadawać takie pytania po fakcie ale z ciekawości chciałbym wiedzieć co o tym sprzęcie myślicie? Najbardziej interesuje mnie opinia o tym filtrze, jak często trzeba go czyścić, wymieniać wkłady węglowe itd.
Odnośnie twego pytania o filtr ,są do tego celu na forum stworzone odpowiednie działy,by w nich zakładać tematy...
Miłej współpracy ;-)