jakie ryby do kuli 10l
Moderator: ModTeam
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Re: jakie ryby do kuli 10l
W akwarium 10l? Stanowczo nie. Minimum 60l. O co chodzi z tym filtrem?
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
jeśli pytasz czy welonka może być w akwa 10 litrów, to nie, bez względu na to co tam wrzucisz... One szybko rosną, są żywe... Jeśli pytasz, czy ten filtr jest dobry do akwa 10 litrów to też nie... Nie opłaca się, lepiej fan mikro plus http://www.allegro.pl/item215933927_fil ... ncja_.htmlm4rtino pisze:poszperalem troche na allegro i znalazlem taki filtr http://www.allegro.pl/ite...ium_do_60l.html
czy w takim akwarium mogla by juz byc samotna welonka?
jest mniejszy
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
- KrZyWy
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Kuba
- Kontakt:
Sam posiadam taki filtr w akwarium 30l moim zdaniem żadna rybka nie nadaje się do 10l.
Proponuję albo wyożyć trochę więcej bądź zostawić akwarystyke spkoju tymczaswo, na początku trzeba sporo zainwestować. Najlepsze zamiast kuli jest akwarium 30l. Tam włożysz już ten filtr mała grzałka, termometr jeżeli masz 2 akwaria i 1 pomkę z 2 wylotami to możesz doprowadzić jeden wężyk i wtedy jest ono jeszcze lepsze do odhowodywania narybku.
Proponuję albo wyożyć trochę więcej bądź zostawić akwarystyke spkoju tymczaswo, na początku trzeba sporo zainwestować. Najlepsze zamiast kuli jest akwarium 30l. Tam włożysz już ten filtr mała grzałka, termometr jeżeli masz 2 akwaria i 1 pomkę z 2 wylotami to możesz doprowadzić jeden wężyk i wtedy jest ono jeszcze lepsze do odhowodywania narybku.
Używam TYLKO Pokarmów Firmy
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.